Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουέστα: «Έχουμε γευτεί πίκρες στο παρελθόν και κόντρα στην Αραράτ πρέπει να είμαστε σοβαροί»

Κουέστα: «Έχουμε γευτεί πίκρες στο παρελθόν και κόντρα στην Αραράτ πρέπει να είμαστε σοβαροί»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/7/2023 19:39
Ο γκολκίπερ του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, μίλησε για τις αναμετρήσεις με την Αραράτ στον 2ο προκριματικό γύρο του Κονφερενς Λιγκ.

Ο 32χρονος άσος του Άρη στάθηκε στη σημασία της εντός έδρας ρεβάνς, ενώ τόνισε πως πρέπει όλοι στην ομάδα να είναι απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι, αφού στο παρελθόν έχουν πληρώσει ακριβά τα λάθη που έκαναν στα ευρωπαϊκά ματς.

Όσα δήλωσε ο Κουέστα στον Real FM:

«Στόχος μας είναι μόνο η πρόκριση. Μας περιμένουν δύο απαιτητικοί αγώνες και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε κανέναν. Το δικό μας παιχνίδι κοιτάμε και θα τα δώσουμε όλα για να συνεχιστεί το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Στο παρελθόν, έχουμε γευτεί πικρές εκπλήξεις και οφείλουμε στο εξής και με κάθε αντίπαλο να παρουσιαζόμαστε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Θεωρώ επίσης καλό για εμάς το ότι έχουμε την ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη μπροστά στον κόσμο μας, σίγουρα θα πάρουμε περισσότερη δύναμη. Είναι αλήθεια πως ενισχυθήκαμε στις μεταγραφές και αυτό που μένει είναι να δέσουμε μεταξύ μας σε ένα σύνολο που σύντομα θα είναι σε θέση να αποδειχθεί αποτελεσματικό. Οι φιλοδοξίες δεν αλλάζουν. Θέλουμε να έχουμε μια δυνατή χρονιά στο πρωτάθλημα και βεβαίως, να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Είμαι αισιόδοξος και παλεύουμε πολύ για να τα καταφέρουμε»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.