Αποφασίστηκε η ανακατασκευή του «Καμπ Νου»

Αποφασίστηκε η ανακατασκευή του «Καμπ Νου»

Αφορά τον αγώνα ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ


Το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα αποφάσισε την ανακατασκευή του «Καμπ Νου», απορρίπτοντας παράλληλα το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου, ενώ παρουσίασε και τα πρώτα σχέδια (photos).

Το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα συνεδρίασε την Δευτέρα και πήρε την απόφαση για την ανακατασκευή του «Καμπ Νου», απορρίπτοντας έτσι το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου, καθώς όπως τόνισε ο πρόεδρος, Σάντρο Ροσέλ, το συγκεκριμένο εγχείρημα θα αποτελούσε οικονομική καταστροφή για τον σύλλογο.

Σύμφωνα με το πλάνο, η χωρητικότητα του «Καμπ Νου» θα αυξηθεί από τις 99.000 στις 105.000 θέσεις (όλες σκεπασμένες), οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2017 και θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2021, εκτός βέβαια εάν το πλάνο δεν εγκριθεί (θα διενεργηθεί δημοψήφισμα στις 5 ή 6 Απριλίου).

Αποφασίστηκε η ανακατασκευή του «Καμπ Νου»Παράλληλα, θα δημιουργηθεί «Παλαού Μπλαουγκράνα» (γήπεδο μπάσκετ 10.000 θέσεων), ενώ το συνολικό κόστος υπολογίζεται περίπου στα 600 εκατ. ευρώ.

«Ήταν δύσκολη απόφαση. Το σχέδιο είναι βιώσιμο από τεχνικής, πολεοδομικής και οικονομικής σκοπιάς» δήλωσε ο Σάντρο Ροσέλ και πρόσθεσε:

«Η επιλογή κατασκευής νέου γηπεδούχου σε νέο χώρο απορρίφθηκε, καθώς το συνολικό κόστος θα μπορούσε να επιβαρύνει τον σύλλογο και τα μέλη του σε χρέη που θα έδεναν τα χέρια των μελλοντικών διοικητικών συμβούλων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα τονίστηκε πως τα έργα δεν θα αναγκάσουν την Μπαρτσελόνα να μετακομίσει σε νέο γήπεδο μέχρις ότου ολοκληρωθεί η ανακατασκευή, καθώς τα παιχνίδια θα μπορούν να διεξάγονται κανονικά στο «Καμπ Νου».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ
1Χ2X2
1.225.857.003.19

Σχολιασμός

3 σχόλια:

στις 20/01/2014 23:22
ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

στις 21/01/2014 14:15
mono +6000 theseis?valte toulaxiston 15000 theseis epipleon:P

στις 21/01/2014 15:44
γηπεδαρα

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: