Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι ο ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2014 21:37
Με γκολ των Περογαμβράκη (47’) και Ζε Εντουάρντο (75’), ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια και πέρασε στην 8η θέση ισοβαθμώντας μαζί με τη Ξάνθη και την Καλλονή στους 25 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στο Κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά, καθώς η ομάδα του Σα Πίντο κέρδισε με 2-0 στα Χανιά, χάρη στα τέρματα των Περογαμβράκη και Ζε Εντουάρντο στο δεύτερο μέρος.

Ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες παρότι έδειχναν όρεξη, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες…

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 47’ με δυνατό σουτ του Περογραμβράκη. Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απαντήσει και είχε δύο ευκαιρίες με σουτ των Βλαχοδήμου και Αγκιλέρα, ωστόσο στο 75’ οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» τη νίκη, με τον Ζε Εντουάρντο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με κεφαλιά.

Έτσι, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες στη Σούπερ Λιγκ μετά την ήττα του από τη Βέροια στο «Γεντί Κουλέ» (1-0) και έφτασε τους 25 βαθμούς, ισοβαθμώντας μαζί με τη Ξάνθη και την Καλλονή στην 8η θέση.

Αντίθετα, σε περιπέτειες μπαίνει ο Πλατανιάς, ο οποίος έμεινε στην 16η θέση με 19 βαθμούς, έναν μόλις περισσότερο από την προτελευταία Βέροια και 7 από τον ουραγό Άρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.