Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέος: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, την επόμενη φορά να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Θέος: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, την επόμενη φορά να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2023 02:44
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Τάσος Θέος δήλωσε ικανοποιημένος για τη βελτίωση που έδειξε η ομάδα απέναντι στην Ισλανδία και χαρακτήρισε ως πολύ όμορφο ταξίδι την πορεία της ομάδας έως την τελική φάση του Euro. Ο ίδιος εξέφρασε και την ελπίδα του η ομάδα να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική την επόμενη φορά που θα βρεθεί σε τέτοιο τουρνουά.

Η Εθνική Νέων κράτησε στο 0-0 την Ισλανδία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro U19, πήρε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο μετά τις βαριές ήττες από Νορβηγία (4-5) και Ισπανία (0-5) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση μετριάζοντας την κακή της εικόνα.

Μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Θέος μίλησε:

Για το παιχνίδιμε την Ισλανδία: «Βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι πήραμε τον πρώτο μας βαθμό στη διοργάνωση. Όλα τα παιδιά πάλεψαν σήμερα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στοιχείο πολύ σημαντικό μετά τα δύο πρώτα αποτελέσματα»

Για το φινάλε της πορείας της ομάδας στην τελική φάση: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι για όλους μας. Ολοκληρώσαμε μια πορεία η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο με το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και τελείωσε σήμερα. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν εδώ στο EURO 2023 και σε αυτά που δεν βρίσκονται εδώ αλλά βοήθησαν στην διάρκεια του ταξιδιού μας μέχρι την τελική φάση της Μάλτας. Όλοι μαζί σημειώσαμε μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Eυρώπης. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στις πρώτες δύο αναμετρήσεις του τουρνουά αλλά κρατάμε πάρα πολλές όμορφες στιγμές που είχαμε αυτόν τον χρόνο. Το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών χρειάζεται βοήθεια από όλους εμάς στις Εθνικές Ομάδες αλλά και από τους συλλόγους τους, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχουν λαμπρό μέλλον. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σε τελική φάση EURO να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους τους αντιπάλους ανεξάρτητα από την δυναμικότητα τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.