Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζέρε-Τσιτσιπάς 0-3: Σοβαρός, θριαμβευτής και για δεύτερη φορά στους «16» του Wimbledon ο Στέφανος

Τζέρε-Τσιτσιπάς 0-3: Σοβαρός, θριαμβευτής και για δεύτερη φορά στους «16» του Wimbledon ο Στέφανος

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/7/2023 19:45
Την πρόκρισή του στον τέταρτο γύρο του Wimbledon πανηγυρίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς νίκησε με 3-0 σετ (6-4, 7-6 (5), 6-4) τον Λάζλο Τζέρε και θα δώσει το «παρών» στη δεύτερη βδομάδα της διοργάνωσης, για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Η πρώτη ήταν το 2018, όταν είχε ηττηθεί από τον Τζον Ίσνερ. Πλέον θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κρίστοφερ Γιούμπανκς, καθώς ο Αμερικανός επικράτησε με 3-0 σετ (όλα στο τάι μπρέικ) του Κρίστοφερ Ο' Κόνελ, με τον Έλληνα πρωταθλητή να είναι ξανά το πολύ μεγάλο φαβορί για να φτάσει στα προημιτελικά, για παρθενική φορά.

Στο πρώτο σετ φάνηκε ότι οι δύο τενίστες θα βασίζονταν στο σερβίς τους και είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα εννιά γκέιμς, αυτό συνέβη, χωρίς να υπάρξει ούτε υποψία «μπρέικ».

Ωστόσο στο πιο κρίσιμο σημείο ο Στέφανος «έσπασε» το σερβίς του Σέρβου κι έκανε το 6-4 για να φτάσει στο 1-0 στα σετ και να πάρει προβάδισμα νίκης.

Εκεί κάπως φάνηκε να χαλαρώνει ο Έλληνας πρωταθλητής, καθώς στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου κομματιού του αγώνα, ο Τζέρε έκανε με τη σειρά του «μπρέικ», αμέσως μετά από μία ολιγόλεπτη διακοπή λόγω βροχής.

Ο Τσιτσιπάς δεν τα παράτησε και πήρε πίσω το «μπρέικ» λίγο αργότερα, με το σετ να οδηγείται στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε και με 7-5 έφτασε στο 5-0.

Το τρίτο σετ έμοιαζε με τυπική διαδικασία, καθώς ο 25χρονος τενίστας είχε το μομέντουμ και βρήκε νωρίς το «μπρέικ», κρατώντας διαρκώς το σερβίς του στη συνέχεια και φτάνοντας με 6-4 στην άνετη επικράτηση με 3-0.

Πλέον η πρόκληση είναι να αποκλείσει και τον Γιούμπανκς και να περάσει στα προημιτελικά του Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.