Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέος μετά τη συντριβή από την Ισπανία: «Μας αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο που βρισκόμαστε στο Euro U19» (video)

Θέος μετά τη συντριβή από την Ισπανία: «Μας αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο που βρισκόμαστε στο Euro U19» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/7/2023 22:05
Ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, Αναστάσιος Θέος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη συντριβή από την Ισπανία (0-5), τονίζοντας πως στην ομάδα αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο που έφτασαν στην τελική φάση του Euro U19 και πως τέτοια παιχνίδια δείχνουν τη διαφορά που υπάρχει σε σχέση με το υψηλό επίπεδο».

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 5-0 από την Ισπανία τη δεύτερη αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Euro U19 και έφτασε τα δέκα γκολ παθητικό μετά την ήττα της πρεμιέρας με 5-4 από την Νορβηγία.

Μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος μίλησε στην ΕΡΤ:

Για τη βαριά ήττα από την Ισπανία και την κακή εμφάνιση σε ακόμα ένα πρώτο ημίχρονο: «Ξέρουμε τη δυναμικότητα της Ισπανίας. Εμείς και μόνο που είμαστε εδώ, μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν είναι εδώ η Αγγλία, δεν είναι η Γερμανία, χώρες παραδοσιακές. Εμείς είχαμε πολλά χρόνια να βρεθούμε σε τέτοιο επίπεδο. Όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες βλέπουμε το επίπεδο και τη διαφορά στο υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν η πρόκριση χάθηκε στο ματς με την Νορβηγία: «Σίγουρα η Νορβηγία δεν είναι του επιπέδου της Ισπανίας. Αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουμε τι βήματα έχει κάνει και τι πρόοδο στο υψηλό επίπεδο και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία μας. Σίγουρα θέλουμε δουλειά, σίγουρα όταν θα ερχόμαστε σε τέτοια γιορτή θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί αλλά αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση».

Για το αν η ομάδα θέλει να δείξει ποια πραγματικά ομάδα είναι κόντρα στην Ισλανδία: «Σίγουρα. Τα παιδιά βρέθηκαν μέσα από δύο προκριματικές φάσεις που εκεί έδειξαν την ποιότητα τους και την ομαδική λειτουργία. Σίγουρα δε θα σταθούμε σε κάποια παιδιά που δε βρίσκονται εδώ. Όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ είναι πιο έτοιμα αυτή τη στιγμή. Είναι μια περίοδος για την Ελλάδα που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό είναι ένα κομμάτι που το βλέπουμε εμείς και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Σίγουρα στο τελευταίο παιχνίδι όπου είναι η πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα του ομίλου σε σχέση με Ισπανία και Νορβηγία να δείξουμε πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε βαθμούς στον όμιλο και να φύγουμε με καλύτερη εικόνα γενικώς από τη διοργάνωση».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.