Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα U19 – Ισπανία U19 0-5: Νέα πεντάρα και με το... ενάμισι πόδι εκτός νοκ-άουτ η «γαλανόλευκη» (video)

Ελλάδα U19 – Ισπανία U19 0-5: Νέα πεντάρα και με το... ενάμισι πόδι εκτός νοκ-άουτ η «γαλανόλευκη» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2023 21:46
Η Εθνική Νέων πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση, ηττήθηκε με 5-0 από την Ισπανία και ουσιαστικά αποχαιρετά τα νοκ-άουτ του Euro U19 έχοντας δεχτεί δέκα τέρματα σε δύο ματς στον όμιλο.

Η ήττα με 5-4 από την Νορβηγία στην πρεμιέρα του Euro U19 δεν αποδείχθηκε διδακτική για την Εθνική Νέων. Η «γαλανόλευκη» υπέστη συντριβή με 5-0 από την Ισπανία στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων και ουσιαστικά αποχαιρετά τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κόντρα στην Νορβηγία το σκορ ήταν ήδη 3-0 στο 18’ αλλά αυτή τη φορά σημειώθηκε ακόμα νωρίτερα αφού η «γαλανόλευκη» δέχτηκε τρία τέρματα στα πρώτα 17 λεπτά (11’ Μπαρμπέρα, 14’ Άνχελ, 17’ Παλάθιος)! Το 4-0 ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το δεύτερο τέρμα του Μπαρμπέρα και το 5ο γκολ στο 57’ από τον Κάσας. Μάλιστα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε σε απόλυτα αμυντικό ρόλο για να αποφύγει μία ακόμα πιο βαριά ήττα.

Το 5-0 έμεινε ως το φινάλε, με την «γαλανόλευκη» να δέχεται δέκα γκολ στα πρώτα δύο ματς του ομίλου, ενώ στην προκριματική φάση είχε μόλις δύο τέρματα παθητικό. Να σημειωθεί πως μαθηματικά η Ελλάδα έχει ακόμα πιθανότητες πρόκρισης αλλά χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων και για αρχή να κερδίσει η Ισλανδία την Νορβηγία.

Ελλάδα (Τάσος Θέος): Μπότης, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης, Προδρομίτης, Δεληγιάννης, Συμεωνίδης (46΄ Τσίκος), Σταυρόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Κωττάς (36΄ Νικολάου), Σπυράκος, Σμυρλής (74΄ Αποστολάκης), Τζίμας (86΄ Γκολφίνος)

Ισπανία (Χοσέ Λάνα): Ιριμπάρνε, Φρεσνέδα, Κάσας, Γκασιορόφσκι, Βάλε, Γκονζάλο (46΄ Ντάνι Ροντρίγκεθ), Άνχελ (67΄ Ντιαό), Παλάθιος (67΄ Έντγκαρ Πουγιόλ), Ντάνι Πέρεθ (67΄ Γκαρίδο), Άκομας (73΄ Ομοροδιόν), Μπαρμπερά


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.