Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Στην Μίλαν ο Κρίστιαν Πούλισιτς

Οριστικό: Στην Μίλαν ο Κρίστιαν Πούλισιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2023 19:55
Η Μίλαν ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισιτς¬ μ’ ένα ποσό πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Στο Μιλάνο για υπογραφές μεταβαίνει ο Αμερικανός εξτρέμ.

Μετά τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, το δρομολόγιο Λονδίνο-Μιλάνο ακολουθεί και ο Κρίστιαν Πούλισιτς. Όπως αποκάλυψε ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μίλαν έδωσε τα χέρια με την Τσέλσι για την απόκτηση του Αμερικανού εξτρέμ και αναμένονται τα τυπικά προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει στους «ροσονέρι».

Ο 24χρονος είχε συμφωνήσει εδώ και εβδομάδες με την Μίλαν και πίεζε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία έκλεισε πάνω από τα 20 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Πούλισιτς ολοκληρώνει έτσι το κεφάλαιο του στην Τσέλσι, όπου σε τέσσερα χρόνια παρουσίας σημείωσε 146 συμμετοχές με 26 γκολ και 21 ασίστ. Οι αρκετοί τραυματισμοί δεν βοήθησαν τον διεθνή άσο να διακριθεί στους Λονδρέζους, μην αποδίδοντας τα αναμενόμενα με βάση τις προσδοκίες που υπήρξαν στο πρόσωπο του όταν αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2019 για 58 εκατ. λίρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.