Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Πρέσινγκ για Γκόμες, προσπάθεια για Αντρέ και... παρακολούθηση Νταρντέρ

Ολυμπιακός: Πρέσινγκ για Γκόμες, προσπάθεια για Αντρέ και... παρακολούθηση Νταρντέρ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
7/7/2023 13:42
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία στην Αυστρία, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάποια προσθήκη με τα ονόματα που «παίζουν» στο ρεπορτάζ της ομάδας να είναι πολλά και να αφορούν κυρίως την επιθετική γραμμή.

Το ζήτημα Ντε Φρoύτος αρχικά καλά κρατεί, με τον 26χρονος εξτρέμ να αποτελεί πρώτη επιλογή του Αντόνιο Κορδόν, αλλά να φαίνεται πως έχει προτεραιότητα το να συνεχίσει στη Λα Λίγκα, όπου υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να εμφανίζεται πιο... ζεστή.

Από εκεί και πέρα περιζήτητος φέρεται πως είναι Σέρχι Νταρντέρ, που έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» για τη μεσαία γραμμή, με την «AS» πάντως να σημειώνει σήμερα (7/7) πως: «Αλμερία, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπέτις, Θέλτα, Μαγιόρκα, Ολυμπιακό, Τορίνο, Βαλένθια, ακόμη και την Μπαρτσελόνα, αλλά και ομάδες τώρα από την Αραβία! Η πρόταση που συνοψίζει καλύτερα την κατάσταση ειπώθηκε αυτή την εβδομάδα από τον Μοχάμεντ Ελ Άσι, διευθύνοντα σύμβουλο της Αλμερία: ''Όλοι οι σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας αγαπούν αυτόν τον ποδοσφαιριστή γιατί είναι απίστευτος''. Και, πράγματι, αυτό συμβαίνει, αλλά όχι μόνο επειδή ο Σέρχι Νταρντέρ ήταν ένα από τα highlights του τελευταίου πρωταθλήματος, αλλά και επειδή ο υποβιβασμός της Εσπανιόλ και οι αστερίσκοι στο συμβόλαιό του, που αυτός συνεπάγεται, τον καθιστούν ένα από τα πιο επιθυμητά κομμάτια της φετινής καλοκαιρινής αγοράς».

Θυμίζουμε πως στα χαφ, όπου δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους Μαντί Καμαρά και Ανδρέα Μπουχαλάκη, που φέρεται αν ενδιαφέρει ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Πολ Ακουόκου της Ρεάλ Μπέτις που κοστολογείται στα 3,5 εκατ. ευρώ, Όσον αφορά τώρα τη θέση του σέντερ φορ, όπου μοιάζει πιθανή ακόμα και η παραχώρηση του Ελ Αραμπί, αν έρθει πρόταση που καλύπτει τους «ερυθρόλευκους», αφού ο Μαροκινός έχει «βαρύ» συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ο Μάξι Γκόμες της Τραμπζονσπόρ και ο Αντρέ της Βαλένθια.

Για τον πρώτο μάλιστα η τουρκική «Aksam» αναφέρει πως έγινε επίσημη πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ τονίζεται πως δεν συμπεριλαμβάνεται ως αντάλλαγμα ο Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας πάντως δήλωσε χθες σε Μέσα της χώρας, πως δεν έχει λάβει επίσημη πρόταση για τον Ουρουγουανό επιθετικό, ούτε και για τον Μπαρτρά, που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες για το κέντρο της άμυνας, ενώ προσέθεσε δε πως από μεριάς Ολυμπιακού υπήρξε κατηγορηματική άρνηση σε κρούση για τον δανεισμό του Ζιγκερνάγκελ, οπότε το... μυστήριο παραμένει.

Με την περίπτωση του Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια, τα πράγματα είναι πιο απλά και ταυτόχρονα πιο δύσκολα. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον 26χρονο φορ, αλλά οι «νυχτερίδες» ζητούν τουλάχιστον 5 εκατ. με τις συζητήσεις πάντως να συνεχίζονται.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος κυλάει και οι Πειραιώτες πρέπει πλέον να αρχίσουν να κινούνται πιο γρήγορα αν θέλουν να αποφύγουν τα περσινά φαινόμενα και να δώσουν στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ την ευκαιρία να «χτίσει» με πιο μεγάλη άνεση μία ομάδα που θα εμφανιστεί έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση αλλά και για το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.