Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίνγκασον: «Δύσκολο να πω αντίο! Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ»

Ίνγκασον: «Δύσκολο να πω αντίο! Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2023 13:20
Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και μέσω ανάρτησης του στο Instagram αποχαιρέτησε όλους τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ύστερα από 4,5 χρόνια ο Ίνγκι Ίνγκασον αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Μίντιλαντ. Σύμφωνα με τον Τύπο στην Δανία το κόστος της μεταγραφής για τον Ισλανδό στόπερ ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει στα 4 εκατ. ευρώ, μέσω των μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποχαιρέτησε τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό μέσω ανακοίνωσης και βίντεο στο Youtube και κατόπιν ο ποδοσφαιριστής ανάρτησε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ίνγκασον:

Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ για αυτά τα απίστευτα 4,5 χρόνια… Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω μοιραστεί αξέχαστες στιγμές.

Έδωσα απολύτως ό,τι είχα μέσα μου για αυτούς τους ανθρώπους γιατί έκαναν το ίδιο για μένα.

Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη και τον κ. Ιβάν προσωπικά για την ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων.

Στους συμπαίκτες μου που παίξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και μοιραστήκαμε μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου.

Στους προπονητές, το προσωπικό και όλους τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους αυτού του καταπληκτικού συλλόγου. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα και την οικογένειά μου!

Και τελευταίο αλλά πιο σημαντικό… Σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν εκεί για μένα στις καλές και τις κακές στιγμές, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή την απίστευτη στήριξη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι απίστευτα περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα, έπαιξα για το σήμα στο στήθος μου και φόρεσα το νούμερο 4 στην πλάτη μου. Ελπίζω να σας εκπροσώπησα όλους με τον καλύτερο τρόπο γιατί έδωσα τα πάντα για να σας κάνω περήφανους.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου

Μια φορά ΠΑΟΚ, Πάντα ΠΑΟΚ



Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον στη Μίντιλαντ.

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου τον Γενάρη του 2019 και έκτοτε κατάφερε να γράψει την δική του ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Πήρε πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα Ελλάδας, έγινε αρχηγός, πέρασε δύσκολες στιγμές μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και συνολικά κατάφερε να αγωνιστεί σε 148 αγώνες με 15 γκολ και τέσσερις ασιστ.

Ο Ισλανδός θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ίνγκι σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καρίερα σου!



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.