Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2014 19:25
Με γκολ των Ολαϊτάν (54’) και Χολέμπας (82’) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στο «Καραϊσκάκη» και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις απέναντι στην άμυνα των Βοιωτών στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη οι αλλαγές του Μίτσελ άλλαξαν την εικόνα των γηπεδούχων.

Ο Ισπανός τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τους Ολαϊτάν, Φουστέρ αντί των Μήτρογλου, Βάις, και οι δύο νεοεισελθέντες συνερίστηκαν στο 1-0, με τον Νιγηριανό στράικερ να λύνει τον γόρδιο δεσμό στο 54’.

Μάλιστα Ολαϊτάν ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στο δεύτερο μέρος, καθώς δημιούργησε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους, δικαιώνοντας τον προπονητή του που τον έριξε στο παιχνίδι.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Χολέμπας με δυνατό σουτ στο 82’ λεπτό μετά από ασίστ του Ντομίνγκιεζ που μπήκε και αυτός στο δεύτερο ημίχρονο!

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, με τον Ροζέριο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο στο 38’ ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού πορτιέρο.

Μάλιστα οι Βοιωτοί τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς ο Μάντζιος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87’, κάτι που εξόργισε τον Καραγεωργίου που αποβλήθηκε από τον Μαντάκη.

Με τη νίκη του, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 56 βαθμούς και ξέφυγε προσωρινά με +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός έμεινε στους 20 μετά από 20 αγωνιστικές και για την ώρα βρίσκεται στην 15η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις (46’ Φουστέρ), Κάμπελ, Σαβιόλα (73’ Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (46’ Ολαϊτάν).

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Πετράτσι (85’ Σκέμπης), Γεωργίου, Κώτσιος, Ροτζέριο, Μάντζιος, Κονέ (65’ Μάνγκας), Καπό (65’ Νικολακάκης), Χαραλάμπους, Ιντζίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.