Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2014 19:05
Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ διατηρήθηκε η Άρσεναλ η οποία έχοντας πρωταγωνιστή τον Καθόρλα επικράτησε με 2-0 της Φούλαμ στο «Έμιρειτς» στην λονδρέζικη μονομαχία της αγωνιστικής. Καταιγιστική (ξανά) η Μάντσεστερ Σίτι, κέρδισε με 4-2 την Κάρντιφ, ξεπέρασε τα 100 φετινά γκολ και παρέμεινε στο -1 από τους «κανονιέρηδες»!

Δύο γκολ του Σάντι Καθόρλα σε διάστημα πέντε λεπτών ήταν αρκετά ώστε η Άρσεναλ να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Φούλαμ (2-0) στο «Έμιρειτς και να διατηρηθεί στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και αφού ο Κοσιελνί σημάδεψε το δοκάρι από τα δύο μέτρα (!) στο 56’, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καθόρλα άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική συνεργασία των γηπεδούχων.

Πέντε λεπτά μετά ο Ισπανός μέσος «κλείδωσε» τη νίκη της Άρσεναλ πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο 62’, ενώ στο 74’ ο Ποντόλσκι είχε δοκάρι για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Καταιγιστική η Μάντσεστερ Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι
Ακόμα μια εμφατική νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία κέρδισε με 4-2 την Κάρντιφ στο «Έτιχαντ», ξεπερνώντας μάλιστα τα 100 φετινά γκολ!

Λίγες ημέρες μετά την νίκη της με 5-0 στο Κύπελλο απέναντι στη Μπλάκμπερν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-2 της Κάρντιφ στο «Έτιχαντ» και παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 13’, με τον Τζέκο να πετυχαίνει το 100ο γκολ της ομάδας του για τη φετινή σεζόν.

Η Κάρντιφ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νουν στο 29’, όμως οι «πολίτες» πήραν εκ νέου το προβάδισμα τέσσερα μόλις λεπτά μετά με τον Νάβας (33’).

Στην επανάληψη, Τουρέ (76’) και Αγκουέρο (79’) «σφράγισαν» τη νίκη των γηπεδούχων, με τον Κάμπελ να μειώνει για το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις.

Μάλιστα με τους τρεις βαθμούς που πήρε απέναντι στους Ουαλούς, η Σίτι έγινε η 10η ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που έχει σημειώσει 250 νίκες.

Στα άλλα παιχνίδια, η Νιούκαστλ με πρωταγωνιστές τους Καμπάιγ και Ρεμί κέρδισε με 3-1 την Γουέστ Χαμ μέσα στο Λονδίνο, ενώ η Νόριτς με γκολ του Μπένετ στο 87’ επικράτησε με 1-0 της Χαλ στο «Κάροου Ρόουντ».

Νίκη με 1-0 και για την Κρίσταλ Πάλας η οποία με σκόρερ τον Πάντσεον επιβλήθηκε της Στόουκ, με τον Πούλις να κερδίζει την πρώην ομάδα του!

Τέλος, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής, Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Στάδιο του Φωτός».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.