Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Βόλφσμπουργκ για πέντε χρόνια ο Ντε Μπρούιν

Στην Βόλφσμπουργκ για πέντε χρόνια ο Ντε Μπρούιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2014 14:32
Παίκτης της Βόλφσμπουργκ είναι και επίσημα ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, καθώς η Τσέλσι έκανε δεκτή την πρόταση ύψους 17 εκατ. ευρώ της γερμανικής ομάδας για την απόκτηση του και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούιν από την Τσέλσι ανακοίνωσε σήμερα η Βόλφσμπουργκ η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα και εν τέλει οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία, με τους Λονδρέζους να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 17 εκατ. λιρών.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη γερμανική ομάδα, ελπίζοντας πλέον να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από ότι είχε την φετινή σεζόν στην Τσέλσι.

Μάλιστα ο διεθνής άσος μιλώντας στην «Het Laatste Nieuws», άφησε αιχμές στον Ζοζέ Μουρίνιο για την μεταχείριση που αντιμετώπιζε στην Τσέλσι:

«Στην προετοιμασία της Τσέλσι το καλοκαίρι όπως και στα πρώτα παιχνίδια τα πήγα καλά, όμως δεν ξέρω γιατί έχασα τη θέση μου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έφυγα από την ομάδα γιατί έχασα την χαρά μου…

Ήταν άσχημο που ο Μουρίνιο είπε σε συνέντευξη Τύπου είπε πως δεν προπονούμουν καλά. Δεν είμαι τέτοιος παίκτης. Σε κάθε προπόνηση έδινα το 100% . Αυτές οι παρατηρήσεις δημιουργούν λάθος εικόνα
», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντε Μπρούιν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.