Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«ΠΑΟΚ και Μίντιλαντ σε επαφές για την πώληση του Ίνγκασον»

«ΠΑΟΚ και Μίντιλαντ σε επαφές για την πώληση του Ίνγκασον»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/6/2023 17:42
Δημοσίευμα από τη Δανία κάνει λόγο για επαφές του ΠΑΟΚ και της Μίντιλαντ, οι οποίες μάλιστα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με θέμα την παραχώρηση του Ίγκι Ίνγκασον.

Η Μίντιλαντ εμφανίζεται πολύ «ζεστή» για τον Ισλανδό στόπερ του «δικεφάλου του Βορρά» και σύμφωνα με όσα αναφέρει «Tipsbladet» είναι πρόθυμη να καταβάλει πάνω από 3 εκατ. ευρώ για τη απόκτησή του.

«Την άνοιξη η Μίντιλαντ αποχαιρέτησε τον αρχηγό της, Έρικ Σβιατσένκο, ο οποίος μετακόμισε στη Χιούστον Ντινάμο και τώρα έχει εντοπίσει έναν πιθανό αντικαταστάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός είναι ο αρχηγός της εθνικής Ισλανδίας, Σβερίρ Ίνγκι Ίνγκασον, στο πρόσωπο του οποίου η Μίντιλαντ βλέπει ένα βασικό ''γρανάζι''' στο κέντρο της άμυνά της.
Ο 29χρονος Ίνγκασον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, τον οποίο Μίντιλαντ συνάντησε στο Κόνφερενς Λιγκ στις αρχές του 2022. Ο Ισλανδός ταιριάζει γάντι με αυτό που ψάχνει η Μίντιλαντ. Διαθέτει άφθονη εμπειρία και ηγετικά χαρακτηριστικά, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πηγές της ''Tipsbladet'', υπάρχει επαφή μεταξύ των ομάδων εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται ότι ο Ισλανδός είναι θετικός για μια μετακόμιση στην Μίντιλαντ, μέσω της οποίας μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πριν από τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ στο Κόνφερενς Λιγκ πέρυσι, ο Ισλανδός δήλωσε ότι την θεωρεί ''μια πραγματικά καλή ομάδα''. Ο Ίνγκασον έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία τόσο από την εθνική ομάδα της Ισλανδίας όσο και από τη θητεία του σε Βίκινγκ, Λόκερεν, Γρανάδα και Ροστόφ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ''Tipsbladet'', η Μίντιλαντ πρέπει να είναι έτοιμη να αγοράσει τον Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ για ένα ποσό της τάξης των 25 εκατομμυρίων DKK (σ.σ. περίπου 3,5 εκ. ευρώ), ενώ οι Έλληνες είναι πιθανό να συμβιβαστούν με ένα ελαφρώς υψηλότερο νούμερο στη διαπραγμάτευση. Βέβαια, 25 εκ. Κορώνες είναι μια πολύ υψηλή τιμή σε για μία ομάδα της Superliga (σ.σ. το πρωτάθλημα της Δανίας) και για έναν παίκτη που γίνεται 30 ετών τον Αύγουστο, αλλά η Μίντιλαντ είναι έτοιμη να επενδύσει πολλά για να αποκτήσει έναν παίκτη που θα ανεβάσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, που ως επί το πλείστον είναι νεαρότεροι σε ηλικία»
αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και παρ' ότι το χρηματικό ποσό είναι μεγάλο, ο Ίνγκασον είναι εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ και ο παίκτης που θεωρεί στυλοβάτη της άμυνας ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φέρεται να έχει ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε πρόθεση της διοίκησης να πουλήσει τον Ισλανδό άσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.