Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορδόν: «Ο Ολυμπιακός ξεπερνά σε μέγεθος όλους τους συλλόγους που έχω δουλέψει»

Κορδόν: «Ο Ολυμπιακός ξεπερνά σε μέγεθος όλους τους συλλόγους που έχω δουλέψει»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/6/2023 16:59
Ο νέος τεχνικός διευθυντή του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του τονίζοντας πως η θετική απάντηση στην πρόταση που δέχτηκε ήταν άμεση.

«Καλησπέρα σας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον γιο του για την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν τον εξαιρετικό σύλλογο. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερό μου βήμα. Ο σύλλογος αυτός ξεπερνά σε μέγεθος όλους τους προηγούμενους, για τους τίτλους και όσα έχει κατακτήσει στην πορεία του. Όταν έλαβα την πρόσκληση να παρουσιάσω το πρότζεκτ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, η απόφαση ήταν στιγμιαία και δεν το έχω μετανιώσει», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε:

«Έχουμε έρθει εδώ για να δουλέψουμε, να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμη μεγαλύτερο και να δώσουμε χαρές στον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως υπάρχει μια μεγάλη χαρά και καλή διάθεση. Ο κόσμος έχει τη διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τον Ολυμπιακό μεγαλύτερο. Θέλω να ανταποδώσω σε όλους την εμπιστοσύνη με τη δουλειά μου και να κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενο τον κόσμο».

Για τις μεταγραφές: «Ξέρω πως όπου κι αν βρεθούμε, αυτό που ενδιαφέρει φιλάθλους και ΜΜΕ είναι οι μεταγραφές. Υπάρχουν παίκτες πολλοί ακριβοί, παίκτες με λιγότερη εμπειρία και πιο οικονομικοί. Σημασία έχει όσοι επιλεγούν να μοιράζονται την ίδια ταυτότητα, την ίδια φιλοδοξία και να μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το σύνολο που θέλουμε να φτιάξουμε. Ο τρόπος μου είναι να δουλεύω μακριά από τα φώτα, στη σκιά. Έχουμε κάνει βήματα, δεν πρόκειται να κάνουμε ανακοινώσεις κάθε μέρα. Δεν έχουμε ξεκαθαρίσει, να είστε σίγουροι πως η ομάδα θα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της όταν πρέπει».

Για τον αριθμό ποδοσφαιριστών που θα άφηνε ευχαριστημένο τον Μαρτίνεθ: «Δεν μπορούμε να δώσουμε ακριβή αριθμό. Γίνεται επεξεργασία του δυναμικού. Είναι σημαντική η προσωπική επαφή με τον άλλον. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πάρουμε τις αποφάσεις. Σημασία έχουμε να κάνουμε επιτυχημένες επιλογές. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Οι πιο επιτυχημένες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου. Για να κάνεις τις κινήσεις σου την κατάλληλη στιγμή».

Για τα συστατικά που χρειάζονται ώστε να πετύχει ο Ολυμπιακός και το αν παιδιά από τις ακαδημίες θα έχουν πιο ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα: «Ο στόχος στη ζωή είναι να δουλεύω με ηρεμία και ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όσοι είναι στον σύλλογο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.