Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Φιλικό ξεμούδιασμα με τεσσάρα και επιστροφές (video)

Παναθηναϊκός: Φιλικό ξεμούδιασμα με τεσσάρα και επιστροφές (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2023 21:30
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-0 την αδύναμη Βίνερ Βικτόρια στο πρώτο του φιλικό στην Αυστρία, με τους Αϊτόρ και Ζέκα να επιστρέφουν μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους. Σκόρερ οι Γερεμέγεφ, Καλοσκάμης και Μπιλάλ.

Σ’ ένα φιλικό παιχνίδι που προσφέρθηκε για ξεμούδιασμα και είχε διάρκεια 70 λεπτών ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-0 την Βίνερ Βικτόρια, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Αυστρίας.

Ποιοι έπαιξαν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε στη διάθεση του τους διεθνείς και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και παράταξε τους «πράσινους» με 4-2-3-1. Ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα δοκάρια, τετράδα της άμυνας από αριστερά πως τα δεξιά τους Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σιδερά, Κώτσιρα και δίδυμο στη μεσαία γραμμή τους Ρούμπεν και Τσοκάι. Μαντσίνι και Παλάσιος ήταν στα δύο άκρα ενώ ο Μπερνάρντ έπαιζε πίσω από τον Γερεμέγεβ.

Στο 46’ μπήκε ο Ξενόπουλος στη θέση του Λοντίγκιν και στο 48’ πέρασαν στο ματς οι Κάτρης, Φικάι, Βαγιαννίδης, Φρόκου, Καλοσκάμης, Καμπετσής και Μπιλάλ. Στο 55’ ήρθε και η μεγάλη είδηση οι Αϊτόρ και Ζέκα μπήκαν στο ματς παίζοντας για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό τους.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε ορεξάτα στο ματς στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε μόλις στο 11’ με αυτογκόλ του Γκρόντζιτς ενώ στο 23’ έκανε το 2-0 με τον Γερεμέγεβ, ο οποίος ευστόχησε στο τετ-α-τετ μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μπερνάντ. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής με τους «πράσινους» να είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο μέρος.

Οι αλλαγές έριξαν το τέμπο στο δεύτερο μέρος με τον Παναθηναϊκό να μην είχε τις ίδιες καλές συνεργασίες στην επίθεση, ωστόσο ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Το 3-0 ήρθε στο 64’ με τον Καλοσκάμη έπειτα από φάση διαρκείας ενώ στο 70+1’ ο Μπιλάλ σκόραρε από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Αυστριακού γκολκίπερ σε μονοκόμματο σουτ του Καμπετσή. Το 4-0 ήταν το τελικό σκορ, με τον Αϊτόρ να αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο όντας μέσα σχεδόν σε όλες τις καλές επιθετικές στιγμές του «τριφυλλιού» στην επανάληψη.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.