Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο αειθαλής Μόντριτς συνεχίζει στη Ρεάλ

Ο αειθαλής Μόντριτς συνεχίζει στη Ρεάλ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/6/2023 15:58
Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και την προσεχή σεζόν θα φοράει ο Λούκα Μόντριτς ο οποίος επέκτεινε και τυπικά το συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Κροάτης σούπερ σταρ πριν από λίγες ημέρες αρνήθηκε τα «πετροδόλαρα», καθώς είναι ξεκάθαρο ότι προτιμά να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για όσο αντέχει, παρά να αποδεχθεί μία αστρονομική οικονομική πρόταση για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Παράλληλα όταν αποκτήθηκε το μακρινό 2012 από την Τότεναμ, ελάχιστοι πίστευαν ότι θα γινόταν ένας από τους θρύλους της «Βασίλισσας».

Έντεκα χρόνια μετά παραμένει βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των Μαδριλένων οι οποίοι έχουν φτάσει σε τεράστιες επιτυχίες με τον 37χρονο μέσο στο έμψυχο δυναμικό τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κάρλο Αντσελότι είχε εισηγηθεί την παραμονή του και οι διοικούντες δεν του χάλασαν το χατίρι.

Φυσικά ήταν και η επιθυμία του ίδιου του Μόντριτς να συνεχίσει στους «μπλάνκος» και το απέδειξε με την ανάρτησή του στο twitter:



Και η ίδια η Ρεάλ πάντως ανακοίνωσε ότι «η ιστορία συνεχίζεται»... Εξάλλου ο Μόντριτς έχει εξελιχθεί σε εμβληματική φυσιογνωμία της «Βασίλισσας» και είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στον κόσμο της ομάδας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.