Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

AEK: Tέλος ο Τζαβέλλας

AEK: Tέλος ο Τζαβέλλας

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/6/2023 19:04
Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

Η Ένωση ευχαρίστησε τον διεθνή αμυντικό ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Τζαβέλλας πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 όταν και αποχώρησε από την Αλάνιασπορ και με τη φανέλα της αγωνίστηκε συνολικά 51 φορές πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Αποτέλεσε φυσικά μέλος της ομάδας που κατέκτησε φέτος το νταμπλ και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα όπου έχει αγωνιστεί επίσης σε Κέρκυρα, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα στις 30 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η παρουσία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ στη διετία που βρέθηκε μαζί μας και είχε πολύ σημαντική συμβολή στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ της σεζόν 2022-23.

Αποτελεί πλέον μέρος της ιστορίας της ομάδας μας και του ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα!»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.