Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν: Ανακοίνωσε Λάιτνερ, ακολουθεί ο Γκερέιρο

Μπάγερν: Ανακοίνωσε Λάιτνερ, ακολουθεί ο Γκερέιρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2023 18:46
Η Μπάγερν ανακοίνωσε την απόκτηση του Κόνραντ Λάιμερ, με τον Αυστριακό μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο ως ελεύθερος από την Λειψία. Ακολουθεί ο Γκερέιρο.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο με τον Κόνραντ Λάιμερ να υπογράφει στην Μπάγερν Μονάχου. Ο διεθνής Αυστριακός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Λειψία και την Παρασκευή (9/6) ανακοινώθηκε επίσημα από τους Βαυαρούς έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 26χρονος είχε συμφωνήσει με την Μπάγερν από τον Ιανουάριο και όπως δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Η Μπάγερν είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους. Η Μπάγερν έχει πάντα τους υψηλότερους στόχους - όπως και εγώ. Είμαι στο σωστό μέρος εδώ. Είμαι ικανός να δώσω μόνο το εκατό τοις εκατό, και αυτό θα δίνω σε κάθε προπόνηση από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ να περιμένω».

Τη φετινή σεζόν ο Λάιμερ κατέγραψε 29 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ αποχωρεί από την Λειψία σημειώνοντας 190 συμμετοχές (15 γκολ, 19 ασίστ).

Επόμενος που αναμένεται να υπογράψει είναι ο Ραφαέλ Γκερέιρο. Ο 29χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ και συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.