Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα… παραμονής για Στουτγκάρδη με υπογραφή Μαυροπάνου! (video)

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα… παραμονής για Στουτγκάρδη με υπογραφή Μαυροπάνου! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2023 23:43
Η Στουτγκάρδη, με τον Μαυροπάνο να ανοίγει το σκορ στα 44’’, κέρδισε με 3-0 το Αμβούργο εντός έδρας στα μπαράζ ανόδου/παραμονής της Μπουντεσλίγκα και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο «Φόλκσπαρκσταντιον».

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Στουτγκάρδη το πρώτο παιχνίδι με το Αμβούργο στα μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Μπουντεσλίγκα. Οι Σουηβοί νίκησαν με 3-0 στην «Mercedes-Benz Arena» και έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς της Δευτέρας (5/6) στο «Φόλκσπαρκσταντιον».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι παίρνοντας το προβάδισμα στα 44 πρώτα δευτερόλεπτα με τρομερή κεφαλιά του Μαυροπάνου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Χένες, η οποία είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μισάωρο και θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα της αλλά ο Γκιρασί αστόχησε τόσο σε τετ-α-τετ (22’) όσο και σε πέναλτι (27’). Μετά το ημίωρο το Αμβούργο πήρε τον υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να καταγράψει σουτ στο στόχο ενώ η Στουτγκάρδη «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ με τον Μαυροπάνο λίγο πριν το ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση τριών λεπτών, αφού στο 51’ ο Μιγιό έδωσε πάρε-βάλε στον Βάγκνομαν ο οποίος σκόραρε με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, ενώ στο 54’ ο Γκιρασί ανέβασε το δείκτη του σκορ σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το Αμβούργο πήρε την κατοχή αλλά δυσκολεύτηκε να απειλήσει με αξιώσεις και στο 69’ έχασε με κόκκινη κάρτα τον Σχόνεν για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Βάγκνεμαν. Η Στουτγκάρδη έκανε σωστή διαχείριση και στο φινάλε σπατάλησε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυροπάνο για ένα τέταρτο τέρμα.



Αν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα στη ρεβάνς, το Αμβούργο θα μείνει για άλλη μία χρονιά στην Τσβάιτε Λίγκα παρά το γεγονός πως την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βρέθηκε δευτερόλεπτα μακριά από την απευθείας άνοδο. Υπενθυμίζεται πως στην τελευταία στροφή της 2ης κατηγορίας κέρδισε 1-0 την Σαντχάουζεν και χρειάζονταν γκέλα της Χαϊντενχάιμ για να πάρει την άνοδο στην Μπονυτεσλίγκα. Με την τελευταία να χάνει με 2-1 στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ στις καθυστερήσεις, ο κόσμος του Αμβούργου μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια αλλά οι παίκτες της Χαϊντενχάιμ έκαναν την ανατροπή με γκολ στο 90+3’ και στο 90+9’, στέλνοντας τους «δεινοσαύρους» στα μπαράζ με την Στουτγκάρδη!

Θυμηθείτε το απίστευτο φινάλε στην Τσβάιτε Λίγκα με την Χαϊντενχάιμ να παίρνει την άνοδο μέσα από τα χέρια του Αμβούργου:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.