Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η UEFA εξετάζει την αποπομπή του διαιτητή Μαρτσίνιακ από τον τελικό μετά από καταγγελίες για ομιλία σε ακροδεξιά συγκέντρωση!

Τσάμπιονς Λιγκ: Η UEFA εξετάζει την αποπομπή του διαιτητή Μαρτσίνιακ από τον τελικό μετά από καταγγελίες για ομιλία σε ακροδεξιά συγκέντρωση!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2023 23:28
Το ενδεχόμενο αντικατάστασης του διαιτητή Σίμον Μαρτσίνιακ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εξετάζει η UEFA μετά την ομιλία του τελευταίου σε μια ακροδεξιά συγκέντρωση στην Πολωνία.

Μερικές μόνο ημέρες πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη (10/6), η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασης του διαιτητή, Σίμον Μαρτσίνιακ μετά από καταγγελίες για σχέση του με την ακροδεξιά.

Αυτό οφείλεται σε αναφορές που θέλουν τον Μαρτσίνιακ να μίλησε σε μια ακροδεξιά συγκέντρωση στην Πολωνία με τον πολιτικό Σβάνομιρ Μέντζεν, ο οποίος είναι γνωστός για τις ομοφοβικές και αντισημιτικές του απόψεις. Όπως έγινε γνωστό, ο Πολωνός διαιτητή δεν παρευρέθηκε απλώς στην εκδήλωση αλλά ήταν βασικός ομιλητής.

«Η UEFA γνωρίζει τους ισχυρισμούς γύρω από τον Σίμον Μαρτσίνιακ και ζητά επείγουσα διευκρίνιση. Η UEFA και ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα αποστρέφεται τις «αξίες» που προωθεί η εν λόγω ομάδα και παίρνει πολύ σοβαρά αυτούς τους ισχυρισμούς. Μια περαιτέρω ανακοίνωση θα γίνει αύριο, αφού εξεταστούν όλα τα στοιχεία», ανέφερε σε ανακοίνωση της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Εάν εν τέλει η UEFA αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Μαρτσίνιακ θα είναι μια μεγάλη πτώση στην διαιτητική καριέρα του Πολωνού, ο οποίος διαιτήτευσε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.