Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το Agones.gr plugin για το ChatGPT!

Το Agones.gr plugin για το ChatGPT!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/5/2023 12:28
Το Agones.gr, το πιο γρήγορο ελληνικό livescore που παρέχει επίσης καθημερινή ενημέρωση για όλο τον αθλητικό κόσμο είναι πλέον στο ChatGPT της OpenAI! Με τη δημιουργία ενός νέου plugin δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βρει πληροφορίες για ποδοσφαιρικούς αγώνες, για αποτελέσματα και για μία πληθώρα στοιχείων από παιχνίδια που έχουν γίνει από το 2007 και έπειτα!

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την ερώτηση το ChatGPΤ σου δίνει την ακριβή απάντηση με τις πληροφορίες που ζήτησες, αρκεί βέβαια αυτές να υπάρχουν στη βάση του Agones. Ακριβή σκορ, αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων και χρήσιμα στοιχεία για να ενημερώσουν το απαιτητικό κοινό. Σε ένα διαδραστικό περιβάλλον ο καθένας έχει τη δυνατότητα να λάβει άμεσα στην πληροφορία που χρειάζεται.

Το Agones.gr plugin για το ChatGPT!
Η συνεργασία αυτή φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα της εύρεσης πληροφοριών, με το plugin του Agones στο ChatGPT να επιτρέπει την άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία που ζητάει ο χρήστης. Για την ώρα η δυνατότητα αυτή διατίθεται σε όσους έχουν πρόσβαση στην έκδοση GPT-4 του ChatGPT όπου μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τα plugins όμως λογικά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμο σε όλους.

Το Agones.gr για άλλη μία φορά πρωτοπορεί και συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.