Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγιαξ: Παραιτήθηκε ο Φαν Ντερ Σαρ μετά την αποτυχημένη σεζόν

Άγιαξ: Παραιτήθηκε ο Φαν Ντερ Σαρ μετά την αποτυχημένη σεζόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2023 11:44
Ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ ανακοίνωσε την παραίτηση του από το ρόλο του CEO μετά τη φετινή αποτυχημένη χρονιά του «Αίαντα». «Δε νιώθω καλά να παίρνω αποφάσεις για το μέλλον αυτής της φανταστικής ομάδας την ερχόμενη περίοδο. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να παραιτηθώ», ανέφερε ο παλαίμαχος Ολλανδός γκολκίπερ.

Παρελθόν από το πόστο του CEO στον Άγιαξ αποτελεί ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ. Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του «Αίαντα» υπέβαλε την παραίτηση του δεχόμενος σφοδρή κριτική για τη φετινή χρονιά της ομάδας, η οποία πραγματοποίησε τη χειρότερη πορεία της από το 2009, μένοντας χωρίς τίτλο και τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος, χάνοντας τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός γκολκίπερ βρίσκονταν στο ρόλο του CEO από το 2016 και τους τελευταίους μήνες δέχτηκε κριτική μετά τον χειρισμό της αποχώρησης του διευθυντή ποδοσφαίρου Μαρκ Όβερεμαρς και την αποχώρηση του προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ. Μάλιστα, ο 52χρονος αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Άγιαξ στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με την Ουτρέχτη όταν βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για να αποτίσει φόρο τιμής στον αποχωρήσαντα βοηθό προπονητή Μίκαελ Ρέιζιγκερ και τον τερματοφύλακα Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ.

Το μήνυμα παραίτησης του Φαν Ντερ Σαρ:

«Μετά από σχεδόν 11 χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο, αποχωρώ. Μαζί βιώσαμε απίστευτα πράγματα όμως ήταν επίσης μια απίστευτα σκληρή περίοδο. Είμαι πολύ ευγνώμων για τον κόσμο που συνάντησα και δούλεψα σ’ αυτή τη δεύτερη καριέρα μου στον Άγιαξ και για όλα όσα πετύχαμε και περάσαμε μαζί. Νιώθω την ανάγκη να πάρω μία απόσταση, να ξεκουραστώ λίγο και να κάνω άλλα πράγματα. Δε νιώθω καλά να παίρνω αποφάσεις για το μέλλον αυτής της φανταστικής ομάδας την ερχόμενη περίοδο. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να παραιτηθώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.