Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κωπηλασία: Ασημένιοι Ντούσκος και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! (video)

Κωπηλασία: Ασημένιοι Ντούσκος και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2023 18:00
Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη Σλοβενία, ενώ το ασημένιο στο μονό σκιφ ελ. βαρών γυναίκες κατέκτησε η Ευαγγελία Αναστασιάδου!

Άλλα δύο μετάλλια μετά τα δύο του Σαββάτου για τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Μπλεντ της Σλοβενίας.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μονό σκιφ των ανδρών, τερματίζοντας στην 2η θέση με χρόνο 6.47.87. Ο Έλληνας κωπηλάτης, που επανέλαβε το περσινό του επίτευγμα, έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ολλανδό Φαν Λίροπ, που τερμάτισε πρώτος με 6.46.91, και τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή Όλιβερ Ζίντλερ, ο οποίος εν τέλει τερμάτισε στην τρίτη θέση με 6.48.14.



Λίγο νωρίτερα, η Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μονό σκιφ ελ. βαρών τερματίζοντας δεύτερη με 7.35.14, τρία δεύτερα πιο αργή από την Ρουμάνα Ιονέλα Κόζμιουκ (7.32.43). Αρκετά πιο πίσω έμειναν οι υπόλοιπες κωπηλάτριες, με την Τσέχα Κριστίνα Νεοχόρντοβα να τερματίζει τρίτη με 7.40.29.



Οι απονομές:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.