Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Λόρενς

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Λόρενς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2014 14:42
Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Λίαμ Λόρενς ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. «Ήταν τιμή μου να παίξω για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» τόνισε ο παίκτης.

Μετά από ενάμιση χρόνο, ο Λίαμ Λόρενς αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Ο 32χρονος Ιρλανδός μέσος αποκτήθηκε το 2012 από τον «δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο τη φετινή σεζόν δεν υπολογίζονταν από τον Χουμπ Στέφενς και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του ο Λόρενς τόνισε πως ήταν τιμή του να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε πως στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία ομάδα:

«Ήταν τιμή μου να παίξω για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αυτήν με το μεγαλύτερο πάθος και δεν θα το ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ και τον υπέροχο κόσμο του. Για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία ομάδα», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Λόρενς.

Η ανακοίνωση:

«ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λίαμ Λόρενς. Ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012 και φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 44 αγώνες σημειώνοντας τέσσερα γκολ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

«Μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα ο Μάρτενς»


Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Λόρενς
Από τον Γενάρη θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ ο Μάαρτεν Μάρτενς, καθώς σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας από το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με την Άλκμααρ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να ενισχύσει από τώρα την ομάδα.

Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, η βελτιωμένη πρόταση του «δικεφάλου του Βορρά» για την απόκτηση του Μάρτενς έγινε αποδεκτή από την Άλκμααρ και ο παίκτης θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.