Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Βύθισε» κι άλλο τον Άρη η Καλλονή

Σούπερ Λιγκ: «Βύθισε» κι άλλο τον Άρη η Καλλονή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2014 22:08
Στον πάτο της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ παρέμεινε ο Άρης ο οποίος ηττήθηκε με 3-1 από τη Καλλονή στο ΟΑΚΑ, παρότι είχε πάρει προβάδισμα στο 14ο λεπτό με τον Μανιά.

Την τέταρτη ήττα του στα πέντε τελευταία παιχνίδια του στη Σούπερ Λιγκ γνώρισε ο Άρης, ο οποίος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Καλλονή , με την ομάδα της Μυτιλήνης να παίρνει τη νίκη με 3-1 στο ΟΑΚΑ που της επιτρέπει να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και στο 14’ πήρε προβάδισμα με τον Μανιά. Ωστόσο η Καλλονή ισχυροποίησε την κατάσταση και στο 34’ ισοφάρισε με τον Ζακουάνι σε 1-1.

Στις αρχές τις επανάληψης οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ, με τον Μανούσο να ολοκληρώνει την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 στο 49’. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να απαντήσουν, χωρίς αποτέλεσμα και στο 87’ ο Λεοζίνιο «κλείδωσε» τη νίκη τα ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Έτσι, η Καλλονή έφτασε τους 22 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα ο Άρης παρέμεινε στον πάτο με 11 και πλέον τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου όσον αφορά την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.