Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΑΕΚ «κλείνει» Πήλιο και ενδιαφέρεται για Νταβίντ Λουίζ

Η ΑΕΚ «κλείνει» Πήλιο και ενδιαφέρεται για Νταβίντ Λουίζ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/5/2023 17:17
Η ΑΕΚ φέρεται πως βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σταύρου Πήλιου, αλλά και του μικρού του αδελφού, από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ταυτόχρονα ενδιαφέρεται για τον πολύπ[ειρο Βραζιλιάνο στόπερ, Νταβίντ Λουίζ.

Ο 22χρονος Πήλιος, που είχε συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό, φέρεται πως τελικά καταλήγει στην ΑΕΚ, μετά από μία γεμάτη και εξαιρετική σέζον με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου κατέγραψε 23 συμμετοχές, πετυχαίνοντας κι ένα γκολ. Μαζί με τον ταλαντούχο στόπερ η Ένωση θα αποκτήσει και τον μικρότερο αδελφό του Αλέξανδρο (20 ετών) που πέρυσι αγωνίστηκε στην Κ19 του ΠΑΣ.

Από εκεί και πέρα η Ένωση κοιτά και πιο έτοιμες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα «torscedores.com» της Βραζιλίας, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Λουίζ.

«Ο πρόεδρος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, Ευάγγελος Ασλανίδης εξουσιοδότησε έναν μεσάζοντα να εκπροσωπήσει τον σύλλογο και έχει ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από την ομάδα για την έναρξη διαπραγματεύσεων. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο εντός και εκτός γηπέδου. Ο σύλλογος κατέκτησε πρόσφατα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, έχει γίνει μια μηχανή κερδοφορίας με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, εισιτηρίων, αναμνηστικών και δράσεων μάρκετινγκ. Τα χρήματα, λοιπόν, δεν θα είναι πρόβλημα για τους Έλληνες. Και αυτό γιατί, ο σύλλογος θα παίξει ξανά στο Champions League Ευρώπης την επόμενη σεζόν»
, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο 36χρονος -πρώην αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας-, με καριέρα σε Μπενφίκα, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν -μεταξύ άλλων- έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο έως τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, κυρίως λόγω των υψηλών απολαβών του Λουίζ, που ανέρχονται κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.