Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θρίλερ» με τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ - Η ΠΑΕ δίνει το υλικό από τις κάμερες του γηπέδου στην Αστυνομία

«Θρίλερ» με τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ - Η ΠΑΕ δίνει το υλικό από τις κάμερες του γηπέδου στην Αστυνομία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/5/2023 16:31
Μεγάλη έρευνα αναφορικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο ενός 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ διεξάγει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να φέρεται έτοιμη να συνδράμει τις προσπάθειες διελεύκανσης, παραδίδοντας υλικό από το κλειστό κύκλωμα των καμερών ασφαλείας του γηπέδου.

Ο άτυχος οπαδος φέρεται πως παρευρέθηκε με την κοπέλα του σε πάρτι που είχαν στήσει οι οπαδοί της Ένωσης στις 13 Μαΐου έξω από την OPAP Arena, όπου και διαπληκτίστηκε με άλλους συνοπαδούς του και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Αποτέλεσμα ήταν να καταρρεύσει και να διακομισθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύτηκε για έξι ημέρες με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πήρε εξιτήριο στις 18 Μαΐου, αλλά λίγες ώρες αργότερα μετέβη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νιώθωντας έντονη αδιαθεσία και κατέληξε λίγο αργότερα. Από την ιατροδικαστική εξέταση εντοπίστηκαν κακώσεις στο κεφάλι από χτυπήματα και σε άλλα σημεία του σώματος, με τη μητέρα του να καταθέτει πως σε σχετική προανάκριση στην Αστυνομία, πως ο γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού που αποτέλεσε την αιτία του θανάτου του.

Την ίδια στιγμή σε διάφορες οπαδικές σελίδες της ΑΕΚ στα social media γίνεται λόγος για οπαδούς... σερίφηδες που επιτίθενται κατά βούληση, με σχετικές αναρτήσει στη μνήμη του άτυχου 48χρονου, ενώ η ΠΑΕ δέχθηκε αίτημα από την Αστυνομία ώστε να παραδώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου , ώστε να ερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση, ενώ αντίστοιχο αίτημα θα υπάρξει και σε καταστήματα πέριξ της OPAP Arena .


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.