Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Με ανατροπή η Παρί!

Σαμπιονά: Με ανατροπή η Παρί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 19:56
Παρότι η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Αζάξιο, η ομάδα του Λοράν Μπλαν έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1, σκορ που της επέτρεψε να ξεφύγει με +5 από την Μονακό στην κορυφή. Λαβέτσι (41’) και Ματουιντί (74’) τα γκολ μετά από ασίστ του Ιμπραΐμοβιτς!

Μετά τη χθεσινή «γκέλα» της Μονακό κόντρα στη Μονπελιέ, η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε μόνο νίκη στην έδρα της Αζάξιο προκειμένου να ξεφύγει με πέντε βαθμούς από τους Μονεγάσκους στην κορυφή του Σαμπιονά.

Ωστόσο το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν ιδανικό για τους πρωτευουσιάνους, καθώς μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Εντουάρντο.

Παρόλα αυτά, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Λαβέτσι αξιοποίησε την πάσα του Ιμπραΐμοβιτς και ισοφάρισε στο 41’, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 74’, όταν μετά από νέα ασίστ του Ζλάταν, ο Ματουϊντί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αζαξιό η οποία στη συνέχεια δεν κατάφερε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να παραμείνει στην τελευταία θέση με 9 μόλις βαθμούς!

Να σημειωθεί πως βασικοί αγωνίστηκαν για τους γηπεδούχους οι Κλοντ Ντιελνά και Ρικαρντό Φατί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.