Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με Μάντζιο ο Λεβαδειακός

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με Μάντζιο ο Λεβαδειακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2014 19:53
Με δύο γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου μετά από ισάριθμες ασίστ του Ροτζέριο, ο Λεβαδειακός κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη στη Βοιωτία και έπιασε τους Κρητικούς στην 12η θέση με 20 βαθμούς.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Σούπερ Λιγκ, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Εργοτέλη έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο Έλληνας φορ αξιοποίησε τις πάσες του Ροτζέριο στο 26’ και 32ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στους Βοιωτούς, οι οποίοι έπιασαν τους Κρητικούς στην 12η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Εργοτέλης είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει ένα γκολ, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Πρζιρόβσκι ο οποίος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο απειλητικοί, ωστόσο στο 81’ είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Ρομάνο για να επιστρέψουν ξανά στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:


Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Νικολακάκης, Κονέ, Κώτσιος, Ροτζέριο, Μανόλο (10’ Πετράτσι), Μάντζιος (90+2'), Βασιλείου (82’ Καπό)

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Καβουσάκης, Πίτσος (46’ Χαντί), Σαρρής, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (83’ Κούτρης), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος, Ρομάνο, Διαμαντάκος (73’ Βερπακόφσκις)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.