Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Ξάνθη ο Γκαρσία

Και επίσημα στη Ξάνθη ο Γκαρσία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 18:24
Παίκτης της Ξάνθης είναι και τυπικά για τους επόμενος έξι μήνες ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος ανακοινώθηκε και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας. «Θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα με τιμή και σεβασμό» δήλωσε ο Ουρουγουναός άσος ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Λίγη ώρα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ο 36χρονος μέσος ανακοινώθηκε επίσημα από την Ξάνθη στην οποία θα αγωνιστεί για τους επόμενους έξι μήνες ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός, όπως διευκρίνισε η ΠΑΕ.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μια καινούρια σελίδα ανοίγεται στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα και φυσικά την SKODA ΞΑΝΘΗ που μου δίνει την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ, να παίξω ποδόσφαιρο.

Εύχομαι να στο τέλος να είμαστε ευτυχισμένοι πετυχαίνοντας τους στόχους μας. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Από σήμερα είμαι SKODA ΞΑΝΘΗ και θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα με τιμή και σεβασμό
» δήλωσε ο Γκαρσία.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Η SKODA ΞΑΝΘΗ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Pablo Gabriel García Pérez.

Σημ: Επειδή πολλά γράφτηκαν στο διαδίκτυο αναφορικά με την πιθανή απόκτηση του Pablo Garcia από την ομάδα μας, ξεκαθαρίζουμε τα κάτωθι:

1ον) Η SKODA ΞΑΝΘΗ ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε συνάντηση με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Pablo Garcia.

2ον) Αποκτήθηκε σαν ελεύθερος ποδοσφαιριστής.

3ον) Η SKODA ΞΑΝΘΗ διαχρονικά ποτέ δεν έχει εντάξει στο δυναμικό της δανεικό ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον ποδοσφαιριστή που καλύπτεται έστω και το 1/10 του συμβολαίου του από άλλη ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.