Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέργουντ: «Δεν φεύγει από την Τότεναμ ο Λαμέλα»

Σέργουντ: «Δεν φεύγει από την Τότεναμ ο Λαμέλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 18:15
Τα σενάρια που ήθελαν την Τότεναμ να παραχωρούσε δανεικό τον Έρικ Λαμέλα τον Ιανουάριο διέψευσε κατηγορηματικά ο τεχνικός της ομάδας, Τιμ Σέργουντ.

Η Τότεναμ έβγαλε τον Αύγουστο από τα ταμεία της το ποσό-ρεκόρ των 30 εκατ. λιρών για την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα, ωστόσο ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και ήδη αρκετά σενάρια ήθελαν τον διεθνή Αργεντινό άσο να παραχωρείται δανεικός την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Τότεναμ θα παραχωρούσε τον Λαμέλα στην Γιουβέντους έναντι χρηματικού ποσού αλλά και τον Μίρκο Βούτσινιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα!

Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Τιμ Σέργουντ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφονται, τονίζοντας πως ο Λαμέλα θα παραμείνει στην ομάδα:

«Δεν θα παραχωρηθεί δανεικός σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ξέρουμε πόσο ταλαντούχος παίκτης είναι ο Έρικ όπως επίσης γνωρίζουμε πως αρκετοί παίκτες αργούν να προσαρμοστούν. Χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί σε μία νέα χώρα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σέργουντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.