Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τόρι Μπόουϊ: Πέθανε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο σε ηλικία 32 ετών

Τόρι Μπόουϊ: Πέθανε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο σε ηλικία 32 ετών

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2023 18:22
Η Αμερικανίδα σπρίντερ Τόρι Μπόουϊ, τρεις φορές Ολυμπιονίκης και πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα, πέθανε σε ηλικία 32 ετών.

Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του στίβου καθώς πέθανε σε ηλικία 32 ετών η Αμερικανίδα σπρίντερ Τόρι Μπόουϊ, με την αιτία του θανάτου της να μην έχει γίνει γνωστή.

Την είδηση έκανε γνωστή η εταιρεία μάνατζμεντ που συνεργάζονταν, «Icon Management»: «Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε τα πολύ θλιβερά νέα ότι η Τόρι Μπόουϊ πέθανε. Χάσαμε μία πελάτη, αγαπητή φίλη, κόρη και αδερφή. Η Τόρι ήταν πρωταθλήτρια… ένας φάρος φωτός που έλαμπε τόσο λαμπερά! Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους».

Η Αμερικανίδα σπρίντερ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 4 x 100 μ. σκυταλοδρομίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, καθώς επίσης το ασημένιο στα 100 μέτρα και το χάλκινο στα 200 μέτρα. Την επόμενη χρονιά κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100μ στο Λονδίνο, καθώς και το χρυσό της σκυταλοδρομίας, ενώ είχε κερδίσει επίσης χάλκινο στα 100μ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο το 2015.

Η Μπόουϊ έκανε μετατροπή από το άλμα εις μήκος το 2014 και είχε άμεσο αντίκτυπο, καθώς έγινε η ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο εκείνη τη χρονιά. Είναι η μόνη Αμερικανίδα που έχει κερδίσει Ολυμπιακό ή παγκόσμιο τίτλο στα 100 μέτρα μετά την Καρμελίτα Τζέτερ το 2011.

Στο άκουσμα της είδησης, η σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα, η Τζαμαϊκανή Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις δήλωσε: «Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένεια της Τόρι Μπάουϊ. Ένας μεγάλος ανταγωνιστής και πηγή φωτός».

Η κούρσα που την έστεψε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα το 2017:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.