Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Τοροσίδης έστειλε στους «8» τη Ρόμα (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Τοροσίδης έστειλε στους «8» τη Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2014 21:02
Με γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο 6ο λεπτό η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια στο Ολίμπικο και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους!

Το πρώτο γκολ του Βασίλη Τοροσίδη τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα ήταν αρκετό για να στείλει τους «τζιαλορόσι» στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, χάρη στο τελικό 1-0 απέναντι στη Σαμπντόρια στο Ολίμπικο.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με το γκολ του Έλληνα άσου ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία με λόμπα στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο παιχνίδι, με τον εξαιρετικό Φιορίλο να αποκρούει σε κόρνερ.

Γενικότερα, η Ρόμα ήταν καλύτερη και είχε καλές στιγμές για να «κλειδώσει» την πρόκριση, με μεγαλύτερη αυτή του Ντέστρο, ο οποίος αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έχασε τη μπάλα από τα πόδια του προ κενής εστίας (!), με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει άουτ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκέντζογλου αγωνίστηκε στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης από πλευράς Σαμποντόρια, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να μην καταφέρνουν να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση.

Έτσι, η Ρόμα προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί όπου θα συναντήσει τη Γιουβέντους σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 21 Ιανουαρίου.

Τα ζευγάρια στους 8:

Ρόμα - Γιουβέντους

Φιορεντίνα – Κατάνια/Σιένα

Μίλαν/Σπέτσια – Ουντινέζε/Ίντερ

Λάτσιο/Πάρμα – Νάπολι/Αταλάντα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.