Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέτριτς: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Πέτριτς: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2014 15:40
Ο Μλάντεν Πέτριτς παρουσιάστηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο λίγη ώρα αφού υπέγραψε για ενάμιση χρόνο με τους «πράσινους». «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός» δήλωσε.

Ο νεοαποκτηθέντας Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε επίσημα από τον σύλλογο, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και βρίσκεται στους «πράσινους».

Ο 32χρονος ανέφερε στη συνέχεια πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, δήλωσε πως ανυπομονεί να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, ενώ μίλησε ακόμα για τη συνεργασία του με τον Μπέργκ, τη θέση που του αρέσει να παίζει αλλά και για το αν είναι έτοιμος να επωμιστεί το ρόλο του ηγέτη.

Μάλιστα ο Πέτριτς έδωσε και… είδηση καθώς αποκάλυψε πως ο Γιώργος Καραγκούνης είναι πιθανό να γυρίσει στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτριτς:


Πέτριτς: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός»
«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα και όλα πήγαν καλά. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω με την ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Κροάτης φορ.

Για την απόφαση του να προτιμήσει την πρόταση του Παναθηναϊκού παρότι είχε κι άλλες προτάσεις:

«Από την αρχή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μού έδειξαν πως με θέλουν και το ένιωσα από τις πρώτες επαφές. Ο κ. Νταμπίζας ήταν έντιμος μαζί μου και μου είπε τι χρειάζεται. Όλοι ξέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό. Μίλησα και με τον προπονητή της εθνικής Κροατίας, που μου είπε πως ήταν μια καλή κίνηση για μένα κι έτσι αποφάσισα να έρθω».

Για το πότε εκτιμά πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί:

«Εύχομαι να είμαι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες. Μετά τα ιατρικά οι γιατροί μου είπαν 3 βδομάδες. Ελπίζω να είμαι έτοιμος νωρίτερα και να παίξω. Θέλω να παίξουμε στα πλέι οφ και να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και όλα να πάνε καλά για εμάς λίγο περισσότερο. Πρώτα απ' όλα, στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη».

Για τη νέα συνεργασία που θα έχει με τον Μάρκους Μπεργκ, μετά τη συνύπαρξή τους στο Αμβούργο:

«Είμαι χαρούμενος. Είχαμε καλή συνεργασία στο Αμβούργο. Είναι καλός, όλοι το έχετε δει. Παίξαμε καλά ματς μαζί στο Αμβούργο και ελπίζω ότι θα τα επαναλάβουμε εδώ. Πιστεύω ότι δεν θα μου πάρει καιρό να προσαρμοστώ, ξέρω τον Μπεργκ, τον Πράνιτς, τον Σίλντενφελντ. Γνώρισα και τα άλλα παιδιά, είναι καλοί και βρήκα καλή ατμόσφαιρα. Ελπίζω ότι θα προσαρμοστώ σύντομα. Η σύζυγος μου είναι Ελληνίδα και αυτό θα με βοηθήσει».

Για το πού προτιμά να παίζει, πίσω από τον επιθετικό ή σαν σέντερ φορ:

«Στο Αμβούργο παίξαμε πολλές φορές με δύο επιθετικούς. Έπαιξα στην κορυφή ή πίσω. Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Δεν αλλάζει κάτι. Είμαι χαρούμενος και στις δύο θέσεις».

Για το αν είναι έτοιμος να επωμιστεί το ρόλο του ηγέτη:

«Σε κάθε ομάδα που έπαιξα, ήμουν ηγέτης. Είτε με νέους, είτε με έμπειρους. Πάντα έπαιρνα την ευθύνη. Η ομάδα έχει νέους, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κοιτάς την ηλικία. Κοιτάς την αξία. Σαφώς η εμπειρία βοηθάει. Όμως υπάρχουν νέοι αλλά καλοί παίκτες, οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:

«Τα ελληνικά μου δεν είναι καλά ακόμα. Θα τα βελτιώσω σύντομα, άλλωστε μιλάω πέντε γλώσσες. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Είναι μικρό αλλά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μου αρέσει που οι οπαδοί είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο και ανυπομονώ να παίξω. Δεν θέλω να υπόσχομαι πολλά στους οπαδούς. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίζει καλά σε κάθε ματς, να τα δίνει όλα και να τους κάνει χαρούμενους».

Για τον Γιώργο Καραγκούνη και την πιθανότητα να σμίξουν στον Παναθηναϊκό:

«Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Μιλήσαμε ώρες για τον Παναθηναϊκό. Όλοι ξέρετε πόσο τον αγαπάει. Είναι πιθανό να γυρίσει, είναι πιθανό. Δεν ξέρω. Πιστεύω ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του εδώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.