Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με εκπλήξεις η ενδεκάδα της Ένωσης, επιστροφή Σπόραρ στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού»

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με εκπλήξεις η ενδεκάδα της Ένωσης, επιστροφή Σπόραρ στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/4/2023 19:25
Έκπληξη στην ενδεκάδα της ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κινήθηκε όπως συνήθως επιλέγοντας πάντως τον Άντραζ Σποραρ αντί του Φώτη Ιωαννίδη στη θέση του επιθετικού σε σχέση με το ματς στον Βόλο.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Κουρμπέλης, Τσέριν και Ρούμπεν θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Μπερνάρ στην αριστερή και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο είναι οι: Λοντίγκιν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σάντσες, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Σάρλια και Βέρμπιτς.

Όσον αφορά την αντίστοιχη ενδεκάδα της ΑΕΚ, εκτός έμειναν οι Σιμάνσκι και Πινέδα, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τους «κιτρινόμαυρους», υπάρχουν κρούσματα ίωσης που έχουν επηρεάσει την προετοιμασία της Ένωσης, η οποία θα παραταχθεί με 4-4-1-1.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Ελίασον, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς - Γκαρσία, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους» βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.