Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 21:54
Με το ένα πόδι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη», σκορ που δίνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης για τους Αρκάδες ενόψει της ρεβάνς στις 22 του μήνα. Ντομίνγκες (18’ πεν.), Κάμπελ (35’), Μπόνγκ (56’), Ολαιτάν (60’) τα γκολ, ντεμπούτο ο Πελέ.

Εύκολο βράδυ είχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε άνετα με 4-0 στο «Καραϊσκάκη» και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και αφού απείλησαν δύο φορές με τους Ντομίνγκες και Βάις, ο δεύτερος κέρδισε πέναλτι στο 17ο λεπτό (σπρώξιμο του Τσαμπούρη) και ο Τσόρι το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 1-0.

Ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει και είχε ευκαιρίες με τους Μπαράλες (27’) και Ουσέρο (34’), ωστόσο στο 35’ μετά από λάθος απόκρουση του Ερνάντεζ, ο Κάμπελ έκανε από κοντά το 2-0.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο φινάλε του πρώτου μέρους καθώς ο Μπαράλες δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε λιγότερο από δύο λεπτά, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα!

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός ο οποίος «καθάρισε» ουσιαστικά την πρόκριση στην επανάληψη, με τον Μπόνγκ να κάνει το 3-0 στο 56’, ενώ μετά από λάθος του Ερνάντεζ στο 60’, ο Ολαϊταν διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ντεμπούτο έκανε ο Πελέ ο οποίος αντικατέστησε τον Ντομίνγκες στο 70’ και είχε ένα σουτ στο 76’, ενώ να σημειωθεί πως ο Σιόβας ένιωσε «σφίξιμο» στη γάμπα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μπόνγκ.

Στις 22 Ιανουάριο στην Τρίπολη η - διαδικαστικού χαρακτήρα- ρεβάνς για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέβας, Σιόβας (46’ Μπονγκ), Μανωλάς, Παπάζογλου, Εντινγκά, Μανιάτης (63’ Μασάντο), Βάις, Κάμπελ, Ντομίνγκες (70’ Πελέ), Ολαϊτάν

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Μουνάφο (72’ Καράσκο), Ουσέρο, Μπαράλες, Τσάμπουρης, Ζησόπουλος, Κάφα (65’ Σανκαρέ), Ουρτάδο (46’ Χουάνμα), Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.