Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ασουνσάο: «Με τον Λεβαδειακό στην Ευρώπη»

Ασουνσάο: «Με τον Λεβαδειακό στην Ευρώπη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2014 19:15
Ψηλά έθεσε τον πήχη ο Πάουλο Ασουνσάο καθώς ο Βραζιλιάνος χαφ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Λεβαδειακού, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Λεβαδειακός έκανε το «μπαμ» ανακοινώνοντας την Τρίτη την απόκτηση του Πάουλο Ασουνσάο και ο έμπειρος χαφ κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας στο «stereasports», έθεσε ως στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο των Βοιωτών:

«Έχω αγωνισθεί σε μεγάλα πρωταθλήματα και πιστεύω με την εμπειρία που έχω αποκτήσει να βοηθήσω κι εγώ έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη, αλλά και τους υπόλοιπους της ομάδας που μου έδειξαν την ανάλογη εμπιστοσύνη και πιστεύω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο» τόνισε και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι η ομάδα ξεκίνησε αρχικά με στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο και αυτό έχει βάλει ως σκοπό. Γι' αυτό κι εγώ ήρθα εδώ για να μπορέσουμε όλοι μαζί νε πετύχουμε αυτό που θέλουμε και επιθυμούμε» τόνισε ο Ασουνσάο.

Να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και στο -12 από την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.