Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χειρουργήθηκε στη σπονδυλική στήλη ο Σκρίνιαρ και «τρέχει» για Μίλαν

Χειρουργήθηκε στη σπονδυλική στήλη ο Σκρίνιαρ και «τρέχει» για Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2023 20:21
Ο στόπερ της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μίλαν, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως θα χρειαστεί μόνο μια «σύντομη περίοδος αποκατάστασης» πριν επιστρέψει στη δράση.

Η Ίντερ «σφράγισε» το εισιτήριο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στις 10 Μαΐου τη συμπολίτισσα Μίλαν.

Σ’ αυτή της την προσπάθεια είναι άγνωστο αν θα υπολογίζει στον Μίλαν Σκρίνιαρ. Ο Σλοβάκος στόπερ, που έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Μαρτίου μετά από ένα πρόβλημα στην πλάτη, υποβλήθηκε την Τετάρτη (19/4) σε «ενδοσκοπική επέμβαση στην οσφυϊκή του μοίρα» σε κλινική στη Γαλλία.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν προλάβει τους ημιτελικούς με τους «ροσονέρι» αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε με μήνυμα του στο Instagram ότι θα χρειαστεί μόνο μια «σύντομη περίοδος αποκατάστασης»:

«Θέλω να αγκαλιάσω τους συμπαίκτες μου και να τους ευχαριστήσω για την υπέροχη πρόκριση στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω επίσης να καθησυχάσω τους πάντες για την κατάστασή μου μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον πρώτο αγώνα με την Πόρτο. Χθες, σε συμφωνία με την Ίντερ, υποβλήθηκα σε εγχείρηση για να μπορέσω να επιστρέψω στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό. Θα ακολουθήσει μια σύντομη αποκατάσταση για να μπορέσει να ξαναρχίσει μια ανταγωνιστική δραστηριότητα», ήταν το μήνυμα του.

Υπάρχουν βέβαια δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Σκρίνιαρ δεν θα προλάβει να παίξει ξανά με τη φανέλα της Ίντερ. Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ φέρεται ότι η επέμβαση έγινε με την παρέμβαση της Παρί. Μάλιστα η κλινική στο Μερινιάκ όπου έκανε το χειρουργείο του είναι το ίδιο μέρος που εργάζεται ο επικεφαλής ιατρικής της Παρί, Κριστοφέ Μπαντό σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κέντρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.