Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουβέντους: Ανακλήθηκε το -15, πέρασε στην 3η θέση της Σέριε Α!

Γιουβέντους: Ανακλήθηκε το -15, πέρασε στην 3η θέση της Σέριε Α!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2023 19:30
Η Γιουβέντους είδε την ποινή 15 βαθμών της Σέριε Α λόγω της υπόθεσης plusvalenza να ανακαλείται κι έτσι από έβδομή ανέβηκε στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος!

Νέα ανατροπή στην Σέριε Α, καθώς η Γιουβέντους είδε την ποινή 15 βαθμών στο πρωτάθλημα να ανακαλείται εν αναμονή νέας δίκης από το Εφετείο για να διευκρινιστεί περαιτέρω η υπόθεση. Αυτή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός ενός μήνα και σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα η επικρατέστερη ποινή θα είναι πρόστιμο. Αν είναι ξανά αφαίρεση βαθμών, η ιταλική ομάδα θα προσφύγει σε μη αθλητικό δικαστήριο, κάτι που σημαίνει πως η επικύρωση της βαθμολογίας θα καθυστερήσει αρκετά, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο η ποινή να τεθεί σε ισχύ για την επόμενη σεζόν.

Μετά από την απόφαση, η Γιουβέντους ανεβαίνει αυτόματα στην 3η θέση της βαθμολογίας της Σέριε Α με 59 βαθμούς, ρίχνοντας στην 4η θέση την Ρόμα, στην 5η την Μίλαν και στην 6η την Ίντερ.

Αυτή η εξέλιξη έμοιαζε όλο και πιο πιθανή μετά από την τρίωρη ακρόαση το απόγευμα της Τετάρτης στο «Collegio di Garanzia». Η Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν παρουσίασε κανένα αποδεικτικό στοιχείο στην έφεση, οπότε τη θέση πήρε ο εισαγγελέας της CONI Ούγκο Τάουτσερ, ο οποίος ουσιαστικά ομολόγησε ότι η απόφαση «έχει έλλειψη σαφήνειας στο κίνητρο που πρέπει να εκτιμηθεί και να αξιολογηθεί από μια νέα απόφαση».

Οι δικηγόροι της Γιουβέντους είχαν υποστηρίξει την ανάκληση ολόκληρης της ετυμηγορίας αλλά αυτή θα εκδικαστεί ξανά από την αρχή, πιθανώς με ακόμη περισσότερα στοιχεία που αφορούν άλλους συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ανακλήθηκαν οι απαγορεύσεις σε πρόσωπα όπως οι Αντρέα Ανιέλι, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, Φεντερίκο Τσερουμπίνι και ο νυν διευθυντής της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.