Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Λαουρέντις: «Η Νάπολι μου είναι το οικογενειακό παιχνίδι, είπα όχι σε 2,5 δις από Αραβικό fund»

Ντε Λαουρέντις: «Η Νάπολι μου είναι το οικογενειακό παιχνίδι, είπα όχι σε 2,5 δις από Αραβικό fund»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/4/2023 18:36
Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλεσε τη Νάπολι το «οικογενειακό του παιχνίδι» και ισχυρίστηκε ότι απέρριψε μια προσφορά αξίας 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για τον σύλλογο.

Ουκ ολίγα σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε συνέντευξη του στο «Il Mattino». Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι αποκάλυψε ότι είχε απορρίψει μια ιλιγγιώδη προσφορά για τον σύλλογο πέρυσι, αναφέροντας πως:

«Δεν με νοιάζει καν πόσο αξίζει η Νάπολι μου, είναι το οικογενειακό παιχνίδι και δεν σκέφτομαι να την πουλήσω καθόλου. Επίσης, επειδή δεν θα ήξερα τι να κάνω μετά…. Τι να κάνω, να αγοράσω έναν σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ;» δήλωσε ο 73χρονος και πρόσθεσε:

«Αλλά είμαι ναπολιτάνικης καταγωγής, είμαι ευχαριστημένος με τη Νάπολι και δεν χρειάζεται να είμαι «ενοχλημένος» με αυτές τις προσφορές. Ένα αραβικό fund μου πρόσφερε 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ πέρυσι, αλλά είπα όχι. Και λέω επίσης όχι σε funds που θέλουν να ξαναχτίσουν το γήπεδό μου. Θα ξαναφτιάξω το γήπεδο μόνος μου αν μου το πουλήσει το δημοτικό συμβούλιο για 1 ευρώ, όπως είναι λογικό κι αν το Ελεγκτικό Συνέδριο και οι διάφορες εποπτικές αρχές δεν βάλουν εμπόδια όπως κάνουν πάντα σε αυτή τη χώρα που βρίσκεται σε δίλημμα».

Ο Ντε Λαουρέντις αγόρασε την Νάπολι το 2004 μετά την χρεοκοπία της και την οδήγησε γρήγορα πίσω στο δρόμο των επιτυχιών. Με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στο τιμόνι, οι «παρτενοπέι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να κατακτήσουν το πρώτο σκουντέτο εδώ και τρεις δεκαετίες. Τις τελευταίες εβδομάδες, 73χρονος έχει επικριθεί έντονα από ένα τμήμα της βάσης των οπαδών του συλλόγου για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων και την αυξημένη ασφάλεια στο γήπεδο, οδηγώντας σε τριβές μεταξύ οπαδών και ιδιοκτήτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.