Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στηρίζει τον Κούπερ ο Μαρινάκης στη Νότιγχαμ

Στηρίζει τον Κούπερ ο Μαρινάκης στη Νότιγχαμ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/4/2023 15:16
Ο Ολυμπιακός μπορεί να προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί άμεσα και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπική του δήλωση ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Στιβ Κούπερ, παρά τα κάκιστα αποτελέσματα.

Η Φόρεστ μετά την ήττα στο «Έλαντ Ρόουντ» από τη Λιντς με 2-1 έχει μπλέξει σε σοβαρές περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο Νησί κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες που ήθελαν τον Στιβ Κούπερ να επρόκειτο να αποτελέσει άμεσα παρελθόν, προκειμένου να γίνει ένα «ηλεκτροσόκ» στο εσωτερικό της ομάδας και να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπική του δήλωση τάχθηκε στο πλευρό του έμπειρου προπονητή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογος είναι σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θα θέλαμε να βάλουμε τέλος στις θεωρίες και τα ψευδή και ασεβή δημοσιεύματα, επιβεβαιώνοντας ότι ο Στιβ Κούπερ θα παραμείνει προπονητής της Νότγχαμ Φόρεστ.

Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται πολλή δουλειά. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

Τώρα είναι η ώρα για όλους να ενωθούν με την ομάδα. Από εμάς, ως ιδιοκτήτες, ως το συμβούλιο, τους οπαδούς, το επιτελείο, τους προπονητές και τους παίκτες –να γίνουμε ένα και να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη θέση μας στην Premier League.

Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και υποθέσεις. Υπάρχει χρόνος μόνο για δουλειά, αποφασιστικότητα, αφοσίωση από τον Στιβ και τους παίκτες στο να φέρουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και, φυσικά, για την φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.