Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ο Μπαχάρ στην κορυφή της λίστας για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Ο Μπαχάρ στην κορυφή της λίστας για τον πάγκο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/4/2023 15:08
Ο Μπαράκ Μπαχάρ φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχει ένα μικρό προβάδισμα στην κούρσα της διαδοχής του Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ξαφνικό κι απροσδόκητο τέλος της συνεργασίας τους με τον πολύπειρο Ισπανό τεχνικό, θα πορευτούν αρχικά με τον Ζοσέ Ανιγκό, ωστόσο «χτενίζουν» την αγορά για τον προπονητή ο οποίος θα αναλάβει να τους «χτίσει» από το προσεχές καλοκαίρι.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του Μπαχάρ. Ο 43χρονος Ισραηλινός τεχνικός αποτέλεσε «δήμιο» των Πειραιωτών το καλοκαίρι του 2016, όταν τους απέκλεισε με την άσημη Χάποελ Μπερ Σεβά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και το περασμένο καλοκαίρι όταν η δική του Μακάμπι Χάιφα «σκόρπισε» τους πρωταθλητές Ελλάδας με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πέδρο Μαρτίνς να απομακρύνεται αμέσως μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο ότι ο Μπαχάρ χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του Ολυμπιακού και δεν είναι τυχαίο ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Ισραηλινό κόουτς.

Στο κόλπο της υπογραφής του πάντως έχει μπει εδώ και καιρό και ο Ερυθρός Αστέρας και δεν αποκλείεται να δοθεί «μάχη» ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου και του Πειραιά.

Προς το παρόν πάντως ο Μπαχάρ συνεχίζει το έργο του στη Μακάμπι Χάιφα, την οποία ετοιμάζεται να οδηγήσει στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου εντός συνόρων.

Παρ' όλα αυτά θεωρείται δεδομένο ότι έχει αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός συνόρων και μένει να φανεί αν το «φλερτ» με τον Ολυμπιακό θα καταλήξει σε γάμο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.