Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Σκληρό αποτέλεσμα αλλά είναι η πραγματικότητα» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Σκληρό αποτέλεσμα αλλά είναι η πραγματικότητα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2023 21:05
Στην έλλειψη ατομικών προσπαθειών που θα ξεκλείδωναν την πολυπρόσωπη άμυνα του Βόλου στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος χαρακτήρησε σκληρό αποτέλεσμα το τελικό 0-0 στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στο 0-0 με τον Βόλο στην Λεωφόρο, χάνοντας πέναλτι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Γιοβάνοβιτς παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα είναι σκληρό και κακό για την ομάδα του ενώ στάθηκε στην έλλειψη ατομικών προσπαθειών των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Ήταν δύσκολο. Ο Βόλος είχε σχεδόν όλους τους παίκτες έξω από την περιοχή, ήταν δύσκολο να βρεις πολλές ευκαιρίες, πολλές φάσεις. Είχαμε αρκετή υπομονή αλλά σίγουρα θέλαμε λίγο παραπάνω, ίσως κάποιες ατομικές ενέργειες για να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα επιθετικά. Στη διάρκεια του παιχνιδιού παρότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ και είχαμε υπομονή, σε ένα τέτοιο παιχνίδι συνήθως κάποιες ατομικές ενέργειες μπορούν να μας δώσουν λύσεις. Βέβαια είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος. Καμιά φορά είναι σκληρό αλλά είναι η πραγματικότητα. Οκ είναι ένα αποτέλεσμα σίγουρα κακό για εμάς σε αυτήν την στιγμή του πρωταθλήματος που βρισκόμαστε αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.