Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οργή στην ΑΕΚ για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ : «Το σκάνδαλο του αιώνα»

Οργή στην ΑΕΚ για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ : «Το σκάνδαλο του αιώνα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/4/2023 20:10
Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πήρε... φωτιά πολύ νωρίς με γκολ της Ένωσης να ακυρώνεται προκαλώντας οργή στους «κιτρινόμαυρους».

Στο 7' υπήρξε γύρισμα του Σβαμπ προς τα πίσω με τον Πινέδα να παρεμβάλλεται και να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κοτάρσκι, πασάροντας δεξιά για τον Άμραμπατ, ο οποίος σε κενή εστία σκόραρε. Το γκολ δεν μέτρησε πάντως χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι καταλόγισε ο Κουλμπάκοφ, αφού οφσάιντ δεν υπάρχει σίγουρα και ελέγχεται η περίπτωση φάουλ από τον Γκατσίνοβιτς στο ξεκίνημα της φάσης.

Την απόφαση ακολούθησε ιδιαίτερη ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους, με το παιχνίδι να συνεχίζεται λίγο αργότερα κανονικά, αλλά την ΠΑΕ ΑΕΚ να προχωρά σε οργισμένες αναρτήσεις στα social media αναφέροντας στην πρώτη:

«Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα» και στην δεύτερη:

«Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.