Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη της Ρεάλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Φιλική νίκη της Ρεάλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2014 19:17
Με γκολ του Χεσέ Ροδρίγκεθ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κατάρ και σημείωσε την πρώτη της νίκη για το 2014.

Σε ένα σπουδαίο φιλικό προετοιμασίας που έλαβε χώρα στο Στάδιο Καλιφα του Κατάρ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε με όλα της αστέρια, ενώ αντίθετα ο Κάρλο Αντσελότι προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχές σε παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχές, ξεκινώντας βασικούς τους Νάτσο, Κασάδο, Χοσέ Ροντρίγκες και Μοράτα.

Παρόλα αυτά, η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη με 1-0 με πλασέ του Χεσέ στο 19’ μετά από τετ-α-τετ με τον Σιρίγου, ενώ οι Μαδριλένοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Χοσέ Ροντρίγκες (38’) και Μπενζεμά (51’).

Μάλιστα αύτη ήταν η πρώτη νίκη του Κάρλο Αντσελότι –έστω και σε φιλικό- κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπεθ, Αρμπελόα, Νάτσο, Ράμος(45’ Γιορέντε), Κασάδο (45’ Μαρσέλο), Ιγιαραμέντι, Τσάμπι Αλόνσο (45’ Κασεμίρο), Χοσέ Ροντρίγκες (45’ Ίσκο), Μοράτα (45’ Μπενζεμά), Χεσέ(45’ Ντι Μαρία), Ρονάλντο (Ρομέρο)

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγου, Ντινιέ (45’ Μάξγουελ), Άλεξ (45’ Μαρκίνιος), Τιάγκο Σίλβα, Φαν Ντερ Βίλ (74’ Καμαρά), Βεράτι (62’ Παστόρε), Τιάγκο Μότα (62’ Ραμπιό), Ματουιντί, Καβάνι (62’ Μενέζ), Λαβέτσι (45’ Μόουρα), Ιμπραΐμοβιτς (73’ Κομαν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.