Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε στην Ατλέτικο ο Σόσα

Ανακοινώθηκε στην Ατλέτικο ο Σόσα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2014 17:16
Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι και με τη… βούλα ο Χοσέ Ερνέστο Σόσα ο οποίος θα αγωνιστεί στους «ροχιμπλάνκος» έως το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Μέταλιστ.

Η είδηση ότι ο Σόσα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ατλέτικο έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες μέσω του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Εζέκιελ Μανέρα και σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να ανακοινώνεται από τους «ροχιμπλάνκος».

Ο διεθνής Αργεντινός άσος θα αγωνιστεί στην ομάδα της Μαδρίτης έως το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Μέταλιστ, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη «Marca».

Ο Σόσα ξεκίνησε την καριέρα του στην Εστουντιάντες στην οποία συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Μπάγερν και την Νάπολι, προτού καταλήξει στην Μέταλιστ.

«Η Ατλέτικο είναι μεγάλος σύλλογος, η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είμαι περήφανος που ανήκω πλέον στο δυναμικό της» δήλωσε ο Σόσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.