Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απέρριψε τη Γουέστ Χαμ ο Χέιτινγκα, ενδιαφέρον από Νιούκαστλ!

Απέρριψε τη Γουέστ Χαμ ο Χέιτινγκα, ενδιαφέρον από Νιούκαστλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2014 17:03
Την προσφορά της Γουέστ Χαμ απέρριψε ο Τζον Χέιτινγκα, καθώς τόνισε πως η μετακίνηση του στην ομάδα του Λονδίνου δεν θα ήταν η ιδανική επιλογή για την καριέρα του, τη στιγμή που αγγλικά σενάρια βάζουν στο «κόλπο» και τη Νιούκαστλ!

Ο διεθνής Ολλανδός αμυντικός δεν έχει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στην Έβερτον, με αποτέλεσμα να αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην εθνική Ολλανδίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Όλα έδειχναν ότι ο 30χρονος στόπερ θα κατέληγε στην Γουέστ Χαμ, με τον τεχνικό των «σφυριών» Σαμ Αλαρντάις να είχε δηλώσει πως η ομάδα βρίσκονταν μια «ανάσα» από την απόκτηση του.

Ωστόσο ο Χέιτινγκα απέρριψε την προοπτική να αγωνιστεί στη Γουέστ Χαμ, τονίζοντας πως η ομάδα του Λονδίνου δεν θα ήταν η ιδανική επιλογή για την καριέρα του:

«Στην ηλικία μου είναι σημαντικό να παίρνει κανείς τις σωστές αποφάσεις. Δεν ήμουν απόλυτα πεπεισμένος για να κάνω το βήμα στην Γουέστ Χαμ. Πλέον περιμένω ενδιαφέρον από άλλες ομάδες» τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος αμυντικός.

Μάλιστα τα αγγλικά Μέσα συνδέουν την απόφαση του Χείτινγκα με το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτηση του, και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν νέες εξελίξεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.