Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο 88’ η Άρσεναλ, εύκολα Τσέλσι και Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Στο 88’ η Άρσεναλ, εύκολα Τσέλσι και Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2014 19:00
Με γκολ του Μπέντνερ στο 88’ και του Γουόλκοτ στο 90+2’, η Άρσεναλ κέρδισε την Κάρντιφ με 2-0 στο «Έμιρειτς» και ξεκίνησε με το «δεξί» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2014, «σκαρφαλώνοντας»ξανά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Άνετες νίκες για Τσέλσι (3-0 τη Σαουθάμπτον εκτός) και Λίβερπουλ (2-0 τη Χαλ εντός), πήρε βαθμό στο 90+2’ η Έβερτον.

Παρότι έπαιζε με αρκετές απουσίες, η Άρσεναλ κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς επικράτησε με 2-0 της Χαλ χάρη σε δύο τέρματα στο φινάλε της αναμέτρησης.

Οι «κανονιέρηδες» έχοντας εκτός τους Ζιρού, Οζίλ και Ράμσεϊ δυσκολευόντουσαν να βρουν λύσεις στην άμυνα της Κάρντιφ, έχοντας ως μεγαλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Γουίλσιρ στο 70’.

Έξι λεπτά νωρίτερα, ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε την επιλογή να ρίξει στο παιχνίδι τον Μπέντνερ αντί του Ποντόλσκι που έπαιζε ως φορ, και ο Δανός επιθετικός δικαίωσε τον προπονητή του, καθώς μετά από κεφαλιά του Σανιά στο 88’, πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες.

Η Κάρντιφ προσπάθησε να απαντήσει, αφήνοντας κενούς χώρους και το πλήρωσε με ένα δεύτερο γκολ, με τον Γουόλκοτ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 90+2’, επιτρέποντας έτσι στην ομάδα του να «κλειδώσει» τη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή με 45 βαθμούς.

Να σημειωθεί πως ο Μπέντνερ αμέσως μετά το γκολ τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Με υπογραφή Οσκάρ η Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Στο 88’ η Άρσεναλ, εύκολα Τσέλσι και Λίβερπουλ
Λίγες μέρες μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, η Τσέλσι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σαουθάμπτον, με τον Οσκάρ να μπαίνει στο δεύτερο μέρος και να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του!

Μετά από ένα αρκετά ανοιχτό πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να είχαν ευκαιρίες για γκολ, η επιλογή του Μουρίνιο να ρίξει τον Οσκάρ αντί του Μάτα στο δεύτερο μέρος αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ο Βραζιλιάνος κατάφερε να οδηγήσει τους «μπλε» σε μία σπουδαία νίκη στο «Σεντ Μέρις».

Η αρχή έγινε στο 60’, όταν μετά από σέντρα του Οσκάρ, και τη μπάλα να βρίσκει αρχικά σε αμυντικό της Σαουθάμπτον και στο δοκάρι του Ντέιβις, ο Τόρες δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ σε κενή εστία για το 1-0 των λονδρέζων.

Η Τσέλσι διατήρησε την υπεροχή και στο 71’ ο Βραζιλιάνος με ωραία προσωπική ενέργεια γύρισε στον Γουίλιαν και αυτός με όμορφο σουτ διπλασίασε το προβάδισμα για τους «μπλε».

Εν τέλει στο 82’ ο Οσκάρ από δημιουργός ανέλαβε ρόλο εκτελεστή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 το οποίο διατηρεί την Τσέλσι στο -2 από την Άρσεναλ.

Επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: Στο 88’ η Άρσεναλ, εύκολα Τσέλσι και Λίβερπουλ
Μετά τις δύο ήττες με 2-1 στα ντέρμπι με Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, η Λίβερπουλ επέστρεψε ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματα, κερδίζοντας με 2-0 την Χαλ στο «Άνφιλντ» και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν μουδιασμένα στα πρώτα λεπτά, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση του και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Άγκερ στο 36ο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο Λουίς Σουάρες πετυχαίνοντας το 20ο εφετινό του γκολ χαρή σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σκορ που έφερε την Λίβερπουλ στην 4η θέση, διατηρώντας την παράλληλα στο -6 από την Άρσεναλ.

Επανεμφάνιση μετά από περίπου τρεις εβδομάδες για τον Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος μπήκε στο 62’ αντικαθιστώντας τον Ιάγκο Άσπας.

Πήρε το βαθμό στο 90+2’ η Έβερτον, ήττα για Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Στο 88’ η Άρσεναλ, εύκολα Τσέλσι και Λίβερπουλ
Στην 5η θέση της βαθμολογίας υποχώρησε η Έβερτον η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Στόουκ, «κλέβοντας» μάλιστα το βαθμό της ισοπαλίας στο 90+2’ χάρη σε πέναλτι του Μπέινς.

Η Έβερτον είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι χαμένες ευκαιρίες των Λουκάκου και Μπάρκλει αλλά και τα δύο δοκάρια (!) του Μιραλάς, δεν επέτρεψαν στα «ζαχαρωτά» να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Έτσι, στην επανάληψη ο Ασαιντί (αγωνίζεται δανεικός από τη Λίβερπουλ) έβαλε μπροστά στο σκορ την Στόουκ, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρίνεθ προσπάθησε να απαντήσει και εν τέλει, στις καθυστερήσεις του αγώνα κέρδισε πέναλτι με τον Όσμαν! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λέιτον Μπέινς και δεν αστόχησε, γράφοντας το τελικό 1-1.

Αντίθετα, τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Νιούκαστλ η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για περισσότερη από μία ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντεμπισί στο 62’ και τελικά η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε πέναλτι του Μπεραχίνο στο 86ο λεπτό.

Στα άλλα παιχνίδια, η Άστον Βίλα πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 στην έδρα της Σάντερλαντ, η Φούλαμ χωρίς τον Καραγκούνη επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ στη λονδρέζικη μονομαχία του «Κρέιβεν Κότατζ», ενώ Κρίσταλ Πάλας και Νόριτς ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Σέλχαστ Παρκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.