Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στη Βαλενσιέν ο Μεντζανί

Υπογράφει στη Βαλενσιέν ο Μεντζανί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2013 14:36
Στη Βαλενσιέν εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρλ Μεντζανί, καθώς ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζαν-Ρεϊμόν Λε Γκραντ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του.

Ο Αλγερινός αμυντικός θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από τον Ολυμπιακό καθώς δεν έδωσε το παρών χθες στου Ρέντη, στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλενσιέν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ζαν-Ρεϊμόν Λε Γκραντ επιβεβαίωσε πως η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του:

«Ναι, είμαστε σε επαφή με τον Μεντζανί. Η μεταγραφή του στη Βαλενσιέν είναι σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη μετακίνησή του στην ομάδα μας. Δεν μπορώ να σας πω τι είπαμε» τόνισε και πρόσθεσε:

«Η αξία του Μεντζανί είναι γνωστή, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Άλλωστε πρόκειται για βασικό παίκτη της εθνικής Αλγερίας. Τον ξέρουμε και τον έχουμε παρακολουθήσει για καιρό, έχει τα στοιχεία του παίκτη που αναζητούμε και γνωρίζει καλά το γαλλικό πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.